Kanda crp çıkınca, iyileşmesi ve tedavisi daha uzun sürüyor.Ee peki atesi cikiyo mu normal iltihapta oldugu gibi?
Verildi canım ama işe yaramadı başka hastaneye götürdüm
Kan tahlili,idrar vs yaptırdım:)Kanda iltihap yapmış.Yatıralım dediler evde tedavi istedik:)
Kiz anamm sende mi gebesin:)) hadi hayirli olsun:)))Nevreste
Nevos canim gecmis olsun.. baska doktor derken acile mi gittin
Rabbim sifa versin en kisa zamanda ..
totem tatlım bakalım Nasrettin hoca hesabı ya tutarsaKiz anamm sende mi gebesin:)) hadi hayirli olsun:)))
Bizi mi kandiriyon sen:))totem tatlım bakalım Nasrettin hoca hesabı ya tutarsa
kızz niye kandırıyım sizi, evreni kandırmaya çalışıyorumBizi mi kandiriyon sen:))
Haha peki ole olsun:) umarim basarirsin:)kızz niye kandırıyım sizi, evreni kandırmaya çalışıyorum
dünü kaçırdın okumadın sanırım.. H E yapınca, hadi bende yapsam mı yapmasam mı derken.. yaptım gitti, olmadı sileriz artık..Haha peki ole olsun:) umarim basarirsin:)
Evet okumadim canim yaa:) umarim silmeden devam edersin:))dünü kaçırdın okumadın sanırım.. H E yapınca, hadi bende yapsam mı yapmasam mı derken.. yaptım gitti, olmadı sileriz artık..
Etiketlemeyi ne zaman öğrencendünü kaçırdın okumadın sanırım.. H E yapınca, hadi bende yapsam mı yapmasam mı derken.. yaptım gitti, olmadı sileriz artık..
Evet okumadim canim yaa:) umarim silmeden devam edersin:))
kız biliyorum onu, seni etiketlicek bi durum olmadığı için etiketlemedim..Etiketlemeyi ne zaman öğrencen
Gunun bugun mu? Ne zmn ?inşallah :)) yarın sabah yapıcam testi bakalım..
ay nevoşum şu ara öyle yoğunum ki, 22 Ekim'e kadar yetiştirebilirim umarımBu arkadaşlar yapacak canım:)Tariflerini bekliyoruz
@Emira SY
@LezzetliCipetpet
@gezegenfeza
@alimiyon
H E
@FAZLANAZLI
@ervanazlim
@yasom7272
@evlaefe
Sarayca
@FallenAngel
Nevreste
şimdi şöyle anlatıyım sana da :))Gunun bugun mu? Ne zmn ?
Bizim ateş, ishal ve kusma vardıAynen canım :)Sadece ishali vardı başka iyiydi:)
bizim de 88 çıkmış, evet crpNeden olmuş onu bilmiyorum canım:)Sonuçları almaya eşim gitti...
Normalde 5 olması gereken bir oran 100 olmuş
Crp galiba:)
Bence gunun gecsin ole yap : (şimdi şöyle anlatıyım sana da :))
bu ay ilk defa ovu testi kullandım, 30unda pik oldu 2sinde ağrım oldu prg. 4ü gösteriyor yum.gününü batı da 18i gösteriyor.. ovu testi bizim kafaları karıştırdı...8 kala 4 kala öğrendiler ben de elde test varken yapıyım diyorum yarın.. 16sına göre ..hadi hayırlısı bakalım