Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şahsen ben özel hastane değil de devlet hastanesini tercih ediyorum, param olsaydı da özele gitmezdim sanırım bir aralar anlatmıştım neyse girmeyim şimdi oralara.. ama güvendiğin doktor iyi olur tabi... hakkında hayırlısı inşallah sağlıklı bir gebeliktir sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim.en yakın hastane yarım saat mesafede otobusle falan gıdılıyo
Kız ne dicem şimdi ben haftaya kan testı vercem ya tamam hamıle çıktım napcam ?
Özel de bir hastaney mı gitcem gidip ne dicem ?
Kanda çıktı diyelim, yada adetin geçti, gebelik şüphen var, bir kadın dogumcuya randevu alıyorsun. Ultrason çekiyor. Ultrasonda gözükmezse kan istiyor. Seni belirli aralıklarla kontrole çağırıyor.en yakın hastane yarım saat mesafede otobusle falan gıdılıyo
işaretini bekliyorum tatlım test yaparsan haberimiz olsun..Şimdilik gidiyorum kızlar
Çok bekletme bizi. Sensiz yapamıyoruzŞimdilik gidiyorum kızlar
Canım bze en yakın devlet hastanesı kanunı sultan suleyman ve direk alttan muayene edıyolar . Ben 1 kere gittim bir daha töbe ettim .şahsen ben özel hastane değil de devlet hastanesini tercih ediyorum, param olsaydı da özele gitmezdim sanırım bir aralar anlatmıştım neyse girmeyim şimdi oralara.. ama güvendiğin doktor iyi olur tabi... hakkında hayırlısı inşallah sağlıklı bir gebeliktir sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim.
Sağlık ocagında kan testı vereyım dıyorum ama ne dersın ?Kanda çıktı diyelim, yada adetin geçti, gebelik şüphen var, bir kadın dogumcuya randevu alıyorsun. Ultrason çekiyor. Ultrasonda gözükmezse kan istiyor. Seni belirli aralıklarla kontrole çağırıyor.
Bide hamilelik netlesince sağlık ocağına gebe dosyası actırıyorsun. Her ay izlenim gebe takibi yapıyorlar :)
şanslısın o zaman en azından bildiğin birine kendini emanet edersin..Canım bze en yakın devlet hastanesı kanunı sultan suleyman ve direk alttan muayene edıyolar . Ben 1 kere gittim bir daha töbe ettim .
Eşim hastenelerde satış pazarlama yaptıgı için tanıdıkları var onlara giderim buyuk ıhtımalle
Oylede olur ama belki bebek oluştu, boşuna kan vermiş olursun. 1 hafta sonra kadın doğum doktoruna git bence :) niye boşuna kanın gitsin ki. Gebelikte vitamin değerleri kan değerleri önemli. Benim d vitamini 7.9 b 12 de 242 çıktı. Aman deyim, düzgün bir doktor bul kendine, hep ona git. :)Sağlık ocagında kan testı vereyım dıyorum ama ne dersın ?
Kesınleşince bır kadın doğumcuya gideerim
Ay inşallah ıyı bırıne denk gelırm .Oylede olur ama belki bebek oluştu, boşuna kan vermiş olursun. 1 hafta sonra kadın doğum doktoruna git bence :) niye boşuna kanın gitsin ki. Gebelikte vitamin değerleri kan değerleri önemli. Benim d vitamini 7.9 b 12 de 242 çıktı. Aman deyim, düzgün bir doktor bul kendine, hep ona git. :)
ya bı o var bırde erkek giremıyor ya içeri ilk heyecanımız yanımda olsun istiyorum her zamanşanslısın o zaman en azından bildiğin birine kendini emanet edersin..
ben de kadın doğuma gittim ille alttan bakalım demediler.. gerekseydi de bakılırdı zannediyorum..
Orda mı oturuyorsun :)Ay inşallah ıyı bırıne denk gelırm .
Gaziosmanpaşa medicalparka gidicem buyuk ihtimalle
Yoo özelde girebiliyorlar :)ya bı o var bırde erkek giremıyor ya içeri ilk heyecanımız yanımda olsun istiyorum her zaman
yan yanalar biliyorum orayıda .Orda mı oturuyorsun :)
Ben özel Gaziosmanpaşa hastanesinde tedavi görmüştüm, şimdi yüzyıl Hastanesi oldu. :)
Özelde giriyolar ondan ıstıyorum zaten . Devletı neden istemedıgımı anlatıyodumYoo özelde girebiliyorlar :)
Anladım, özel deyince öyle tabi. Ben hem devlete gitmiştim, hem özele. Sende öyle yap. Tahlilleri niye özelde yaptırasın ki. Hep devlet hastanesine git hem özele git :)yan yanalar biliyorum orayıda .
Orda oturmuyorum canım bahçeşehirdeyım .
Bahçeşehir de de medicalpark var ama fiyatlarına yaklaşılmıyor..
Tabı canım karışık takılırımAnladım, özel deyince öyle tabi. Ben hem devlete gitmiştim, hem özele. Sende öyle yap. Tahlilleri niye özelde yaptırasın ki. Hep devlet hastanesine git hem özele git :)
Devlette de kaydın olsun, onlar seni her ay şu zamanda gel derler. Kan tahlilleri var, ikili üçlü test var. Ayrıntılı ultrason var, şeker yüklemesi var. sonuçları al kendi doktoruna göster :)Tabı canım karışık takılırım
Niden fazla para verem
Hayırlı olsun kuzumm Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağında göstersin inşallahen yakın hastane yarım saat mesafede otobusle falan gıdılıyo
Hep oramı buramı delcekler deseneDevlette de kaydın olsun, onlar seni her ay şu zamanda gel derler. Kan tahlilleri var, ikili üçlü test var. Ayrıntılı ultrason var, şeker yüklemesi var. sonuçları al kendi doktoruna göster :)