- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Evet son derece bilincli:) tedavili hepsi. Bi yandan dusunuyorum gebe kalmam krndiligimden ama olmaz deme olacagi tutar:)
Aynen aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet son derece bilincli:) tedavili hepsi. Bi yandan dusunuyorum gebe kalmam krndiligimden ama olmaz deme olacagi tutar:)
nasıl sen evde değil miydin yau:)Bende bende:)))
Bende hamıle kalırsam benden bu kdrBen geçici ev hanimligina terfi ettim
Ufak kizim anaokuluna başlayınca işe başlarım bende
nasıl sen evde değil miydin yau:)
piyasa belli de muhasebenin işi bitmezz ..aaaa
Demek işler kesat hepimiz burda olduguna göre
Bende hamıle kalırsam benden bu kdr
sen ne işi yapıyorsun muhasebede peki?Şirket canım ..
Eşim Satış pazarlama
hmm ama meslek muhasebe yanii :)) kız kocisi nerde tavladın ya da o seni nerde kandırdı:)2.gebelikten sonra ev hanimi oldum
hmm ama meslek muhasebe yanii :)) kız kocisi nerde tavladın ya da o seni nerde kandırdı:)
hmm ama meslek muhasebe yanii :)) kız kocisi nerde tavladın ya da o seni nerde kandırdı:)
Ön muhasebe .sen ne işi yapıyorsun muhasebede peki?
Aynen öyle yapcam .Aynen
Çekil köşene
Yavrunla doya doya ilgilen
Hastane yok mu etrafta, kanda gebelik baktırmak istiyorum deyince, kan verip baktırıyorsun :)Sağlık ocağı sıkıntı ki Nasıl gitcem
Evimin orda işyerım farklı yerde
bizimkisi deyince sabah kayahanın şarkısı çalıyordu (bizimkisi bir aşk hikayesi) işe gelirken ağladım lan... geldiğimde devam ediyordu, durdum dinledim sonuna kadar..:)Bizimkisi yıldırım
Tanışmamızın 3.gününde yüzük taktık
Aynen öyle yapcam .
Çocugumu kendım buyutmek istiyorum .
Kayınvalidem çok bakma ıstıyor ama
oo nooooooooooooooooooooo
bizimkisi deyince sabah kayahanın şarkısı çalıyordu (bizimkisi bir aşk hikayesi) işe gelirken ağladım lan... geldiğimde devam ediyordu, durdum dinledim sonuna kadar..:)
en yakın hastane yarım saat mesafede otobusle falan gıdılıyoHastane yok mu etrafta, kanda gebelik baktırmak istiyorum deyince, kan verip baktırıyorsun :)
ay bilmiyorumm ağladım işte :) öyle çok değil de işte yanaklarım ıslandı:)Ağlama yahu
benimki şirket muhasebesi tatlım...Ön muhasebe .
Fatura kes . fatura gir . Sipariş gir. + Filo işi yapıyoruz Filo evrak takibi
ay bilmiyorumm ağladım işte :) öyle çok değil de işte yanaklarım ıslandı:)