Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Aynen ole. Kurabiye cok cesit var ama.. gunlerde bile yspilir kimse yemez tabakta kalir: (
Ben çok severim:)
Ama günlerde diğerlerinden sıra gelmiyor:)
Geçen arkadaşlarla parkta toplandık ben aşure-yaprak sarma ve kurabiye götürdüm:)Ondan başka makarna salatası,patates salatası,börek,patlıcan salatası,ağlayan kek vardı:)Ama benim kurabiye en sonda olsa yendi ve bittiÇocuklar tarif istedi

Aynen ole. Kurabiye cok cesit var ama.. gunlerde bile yspilir kimse yemez tabakta kalir: (
Ben de düz sade kurabiye sevmem pek.. Ağızda dağılan yumuşacık un kurabiyesini severim bi de böyle ici hindistancevizli, cocostar'a benzeyen kakaolu kurabiye, serbetli sanirim o.. Aa elmali kurabiyeyi cok severim bir de ❤
Oyle dumduz, kupkuru seyler pek yenmiyor..

Aynen süslü püslü,farklı tarifler bekliyoruz ve öyle olacak:)

C A N O kapıya ayakkabılarını koymuş ama kendisi yoktu. Konular taşındı, Nevreste ye ben haber verdim konu açılınca da, hemen tarif bildirdim
Ben tarifimi vermiştim zaten
Teşekkür ederim canım :)
Aguhaha bugun cidden uyumadim:) bura yuzunden degil tabii.. bu kiz gene hasta olmus. Uyutmadi sabbaha gadar: ( Yaw ne zaman kategori seciliyo bu kiza bi haller oluyo: ( naz mi yapiyo nedir:))
Geçmiş olsun canım
Herkesin prolgu hayırlı olsun bu arada proluk çiftleniyor mu ikinciyi istediğimize verebiliyor muyuz
teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…