- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.770
Kapan kapmistir çoktan bı ihtimal daha vaaaaarGelir birazdan
Hava değişimden cocuklar hasta oluyor bizde yeni yeni atlattik vallaSaolasin canim ya
Hahahahaha kiskananlar catlasin
Kız kendimin olmuş kadar sevndm valla
Dun banyo yaptrdim.. ondan mi oldu diyorum. Disari bile cikarmiyorum banyodan sonra.. ha bire hastalar. Beterinden korusun Rabbim, sizede gecmis olsunHava değişimden cocuklar hasta oluyor bizde yeni yeni atlattik valla
Birkaç seçeneği hazırda tut, kapılmışsa diğerine geç canımKapan kapmistir çoktan bı ihtimal daha vaaaaar
Sağol canım
Ne bileyim yaa hhevesim kaçtı zaten kurabiye yazınca burdaBirkaç seçeneği hazırda tut, kapılmışsa diğerine geç canım
Canım bemim hayırlı olsun sana da :)
Cantanem profiline kırmızı kurdeleli yazmak zorunda kalmıycak diye
Geçmiş olsun hep önemli anlarda olur böyle şeyler :)) ama tabi ki kızından önemli değil kurabiyelerAguhaha bugun cidden uyumadim:) bura yuzunden degil tabii.. bu kiz gene hasta olmus. Uyutmadi sabbaha gadar: ( Yaw ne zaman kategori seciliyo bu kiza bi haller oluyo: ( naz mi yapiyo nedir:))
Sen verdin mi tarifi?:)Birkaç seçeneği hazırda tut, kapılmışsa diğerine geç canım
Bende hasta olurlar diye yaptrmadm daha :) korkuyorum vallaDun banyo yaptrdim.. ondan mi oldu diyorum. Disari bile cikarmiyorum banyodan sonra.. ha bire hastalar. Beterinden korusun Rabbim, sizede gecmis olsun
Degil canim tabii.. aslinda kurabiye olur mu dote korkuyodum valla:)Geçmiş olsun hep önemli anlarda olur böyle şeyler :)) ama tabi ki kızından önemli değil kurabiyeler
Dogruda yaptirmayim desem ne zamana kadar yaptirmayim:))Bende hasta olurlar diye yaptrmadm daha :) korkuyorum valla
Amin amin beterinden korusun en korktugm ateş valla diğerleri biraz daha hafif geçiyor
selamlar kızlar
yeni kategori hayırlı olsun kolaylıklar dilerim
yasmin tebrikler haklı birinciliğin gururunu yaşıyorsun
canancım cantanemm proluğunuz hayırlı olsun güle güle kullanın
nevoş unutmadığın için teşekkürler canım
İlk ben verdimSen verdin mi tarifi?:)
Ben onay ekliyorum ama ümidim yok kaç kişi almış bile çoktanİlk ben verdim