- 18 Mart 2018
- 30.052
- 118.657
- 34
Teşekkür ederim canım, bak nasılda utandımOooo ablam pro üyelik pek yakışmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım, bak nasılda utandımOooo ablam pro üyelik pek yakışmış
Teşekkür ederim canımBende seni tebrik ederim ablam, artık pro üyesin
Dur bismillah daha kiz:)Eee tarifler ne zaman gelecek
Seni dünyadaki bütün çoklardan daha çok seviyorumBeni ne kadar sevdiğini yazabilirsin
Aaaa nedeeennDaha tarif seçmedim katılmıyorum ben
Bana tarif kalmadıAaaa nedeeenn
Sabaha kadar uyumamak da yetmiyor gördüğün üzereBende secmistimde kapilmis hemen:))))
Kapılmış mi tarifin kurabiye tarifi çoktur kızBana tarif kalmadı
Çocuk çekiştiriyo anne anne oyun oynayalım diye ben de bıraktım onla ilgilendim :))
Aguhaha bugun cidden uyumadim:) bura yuzunden degil tabii.. bu kiz gene hasta olmus. Uyutmadi sabbaha gadar: ( Yaw ne zaman kategori seciliyo bu kiza bi haller oluyo: ( naz mi yapiyo nedir:))Sabaha kadar uyumamak da yetmiyor gördüğün üzere
Geçmiş olsun canmAguhaha bugun cidden uyumadim:) bura yuzunden degil tabii.. bu kiz gene hasta olmus. Uyutmadi sabbaha gadar: ( Yaw ne zaman kategori seciliyo bu kiza bi haller oluyo: ( naz mi yapiyo nedir:))
Geçmişler olsun kuzumAguhaha bugun cidden uyumadim:) bura yuzunden degil tabii.. bu kiz gene hasta olmus. Uyutmadi sabbaha gadar: ( Yaw ne zaman kategori seciliyo bu kiza bi haller oluyo: ( naz mi yapiyo nedir:))
Gelir birazdan
Saolasin canim yaGeçmiş olsun canm
Sagol canisi:)Geçmişler olsun kuzum