- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
Senin hamaratlığınıda görelim canım yaptaNe hamarat hatunlar var yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin hamaratlığınıda görelim canım yaptaNe hamarat hatunlar var yahu
Teşekkür ederim canısı bende başarılar diliyorumEllerine sağlık canım Yarışmada bol şanslar
ii yapmisin ben katilamicam buyuk ihtimalBusefer sona kalmıyayım dedim böcüküm Teşekkür ederim balımmmm
Yaramaz minnak yaptırmıyo dimiii yapmisin ben katilamicam buyuk ihtimal
aynen kuzu ya 5 dk inmiyo kucaktan aksam yemegini zor yapiyorumYaramaz minnak yaptırmıyo dimi
Oyy kuzum benim kıyamam sana ben minnak kıyıyor gelip ısırcam totodan görcek oaynen kuzu ya 5 dk inmiyo kucaktan aksam yemegini zor yapiyorum
İnşallah kuzum düşünüyorum birşeyler ama çok güzel duruyor nefissTeşekkür ederim kuzucum sizdende bekliyorum yapın
Meraktayım çok bekletme bakİnşallah kuzum düşünüyorum birşeyler ama çok güzel duruyor nefiss
İnşallah kuzumMeraktayım çok bekletme bak
yakin ne canim aramizda sehirler denizler ölkeler varTeşekkür ederim tatlım ah yakın olsak yapardım yerdik beraber
Rica ederim canımTeşekkür ederim canısı bende başarılar diliyorum
Nerdeydin kız senyakin ne canim aramizda sehirler denizler ölkeler var
Mis liği taaaa buralardan belli :)Hem de nasılllldıı ohh mis mis
Nerdeydin kız sen
[/QUOTAZERBAYCAN BAKÜ
Nerdeydin kız sen
AZERBACAN BAKÜÜNerdeydin kız sen
Teşekkür ederim tatlım benim keşke ikramda edebilseydimMis liği taaaa buralardan belli :)
Ellerine sağlık kuzum muhteşem olmusss
Oyy kardeşmissinyaa gönüller bir olduktan sonra her yer yakın olur tatlımAZERBACAN BAKÜÜ