Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KimmişBende bu kim diyorum beni beğenen gidip profile baktım![]()
Şura bdv ye dalmaktaBenim Miniğim![]()
![]()
Çok sağol ablaEllerine emeğine sağlık canım her şey çok güzel olmuşYer sofrası çok iyi olmuş.
Yarışmada bol şans diliyorum![]()
Teşekkür ederim kuzum benimmeline emeğine sağlık canım cook güzel görünüyor hersey yarısmada bol sans diliyorum❤
Şuan eşimden girip cevap veriyorum ablaBlue_Peri interneti bitmek üzereydi.Bitmiş olabilir.
Hemen yorumlara cevap veremeyebilir bilginiz olsun.
![]()
Ben tontri adını değişti sandım taaa ki geçmiş mesajı görene kadar, diyorum ki bunu bana minik yazmıştı ozaman dank ettiBende bu kim diyorum beni beğenen gidip profile baktım![]()
Teşekkür ederim tatlımEllerine sağlık canım çok leziz gözüküyor sofranbu saatte görmek iyi olmadı ,iftara az kala açlık tavan yapmışken lahmacunlar beni bitirdi
![]()
Neyse ki finalde sen yedin , ya biz napalımTeşekkür ederim tatlımvallahi bide bana sor yaparken kokusundan bittim
![]()
Totem yapıyormuşBen tontri adını değişti sandım taaa ki geçmiş mesajı görene kadar, diyorum ki bunu bana minik yazmıştı ozaman dank etti![]()
sen yazınca fark ettim bendeBen tontri adını değişti sandım taaa ki geçmiş mesajı görene kadar, diyorum ki bunu bana minik yazmıştı ozaman dank etti![]()
Allah iyiliğini versinyaaa millete değişik bir etki oldu valla haaBen tontri adını değişti sandım taaa ki geçmiş mesajı görene kadar, diyorum ki bunu bana minik yazmıştı ozaman dank etti![]()
Çok güzel canım daha ne olsunÇok sağol abla,ev kira olunca masa istemedim, ananemde görmüş yemek talbası almış kullanmak burada nasip oldu
![]()
Amin inşallah canısı çok sagolEllerine emeğine sağlık canım Allah kabul etsin![]()
Nasıl oluyor anladın mı canım gelecek mi sofra:)Cok güzel gözüküyo ellerine sağlık![]()
Teşekkür ederim canım benim ,sizde yapın bekliyorumCok güzel gözüküyo ellerine sağlık![]()