• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ev Yapımı Lahmacun, Mercimek Çorbası, Sütlaç-Sütaş Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. ellerine sağlık canım çok güzel görünüyr,sütlaç ı yaparkan malzemelerın oranını yazmamışssnız rica etsem ne kadar süt şeker koydunuz yazarmısınız?
Kuzum ben genelde annem gibi göz kararı yapmaya alışmısım ama aklımda kaldığı gibi yaZayım,1.5 su bardağı pirince 4 su bardağı su koydum benim pirinç biraz diriydi çünkü sonra 1 vanilya koydum sütüde pirincin durumuna göre ekledim içine ben ,şekeri 1 bardak yaptım diye hatırlıyorum ama tadına bakıp ekliyordum oruçlu değilken ,ama tam iyi oldu ne çok tatlı ne çok tatsız ortası oldu
Sen yaparsan akşam bir dene ,deneye deneye eksikleri varsa kendine göre bulursun zaten,

Ellerine sağlık canım keşke fotoları da görebilsem bu arada lahmacun benim de aklımdaydı 😀😀
Sağol kuzum :KK200: oh iyiki önden yapmışım :KK48:. Kuzum göremedinmi hala bazı arkadaşlarda göremiyodu sonra gördüler bendede oldu o.

Back