- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
Kalanını buzluğa koydum gönderimNeyse ki finalde sen yedin , ya biz napalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalanını buzluğa koydum gönderimNeyse ki finalde sen yedin , ya biz napalım
Teşekkür ederim tatlım aman eksik kalmasın oda yapEline emeğine sağlık canım lahmacun da yapayim bari kendi menume
Hem de nasılllldıı ohh mis misLahmacuuun hemde iftara Allaaaah
Teşekkür ederim kuzum bir türlü gelmeyen baharı yazı ben sofrada getireyim didimEllerine saglik kuzu nasil guzel sofra o oyle bahar acmis sofrada
Evet abla anladım ama yüklemeyi becerebilecek miyim bakalım menüm hazır insallah bu hafta yapmayı planlıyorumNasıl oluyor anladın mı canım gelecek mi sofra:)
Bende yapcam ama cok heyecanlıyım ilk bideTeşekkür ederim canım benim ,sizde yapın bekliyorum
Amin kuzum hepimizin bereketli sevgi dolu sofralarımız olsun,teşekkür ederim , en güzeli senin olsun kuzumEllerine sağlık canım bol bereketli sofralariniz olsun inşallah örtünude çok beğendim bu arada
Yarışmaya ilk katıldığında bende öyleydim ama alıstım tatlım yap sende alışırsınBende yapcam ama cok heyecanlıyım ilk bide
Rakibimiz cok mu acabaYarışmaya ilk katıldığında bende öyleydim ama alıstım tatlım yap sende alışırsın
Ben yardımcı olurumEvet abla anladım ama yüklemeyi becerebilecek miyim bakalım menüm hazır insallah bu hafta yapmayı planlıyorum
Cansın ablaaaBen yardımcı olurum
Teşekkür ederim canım benim keşke ikramda edebilsemŞimdi görüyorum
Ellerine sağlık canım
Lahmacun çekti Canım
Bol şans yarışmada
Busefer sona kalmıyayım dedim böcüküm Teşekkür ederim balımmmmwayy ilk tariff hadi hayırlısı olsun kuzum ellerine saglik
Teşekkür ederim kuzucum sizdende bekliyorum yapınEllerine emeğine sağlık canım çok güzel görünüyorlar bol şans diliyorum
Kolay aslında kuzum birde içini güzel lezzetli hazırlarsan daha iyi oluyor ,yaptıkçada dahada güzel oluyor ,dene tekrar. Teşekkür ederimBende bir iki sefer denedim evde lahmacun yapmayı cıks olmadı beceremedim o sebeple seni ekstra
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar
Çook ama gözün korkmasın güven kendineeRakibimiz cok mu acaba
Hayırlısı olsun yaÇook ama gözün korkmasın güven kendinee
Sarma tabeeeee gel gel var dahaBu sofradaki hiç birseye hayır demem
Sarma mi o
Teşekkür ederim tatlım ah yakın olsak yapardım yerdik berabercanim ellerin dert göremesin canım lahmacun çekdi kiz
Kııız sendemi yaptın pişti olduk desene daha bakamadım seninkine cvp vermeye çalışıyorum herkeze .Teşekkür ederim canım sanada başarılar dilerimDemek benim corbami çalan sendin
Neyse çok güzel yaptığın için affettim bu sefer
Eline emeğine sağlık yarışmada başarılar