KimmişBende bu kim diyorum beni beğenen gidip profile baktım
Şura bdv ye dalmaktaBenim Miniğim
Çok sağol ablaEllerine emeğine sağlık canım her şey çok güzel olmuşYer sofrası çok iyi olmuş.
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim kuzum benimmeline emeğine sağlık canım cook güzel görünüyor hersey yarısmada bol sans diliyorum❤
Şuan eşimden girip cevap veriyorum ablaBlue_Peri interneti bitmek üzereydi.Bitmiş olabilir. Hemen yorumlara cevap veremeyebilir bilginiz olsun.
Ben tontri adını değişti sandım taaa ki geçmiş mesajı görene kadar, diyorum ki bunu bana minik yazmıştı ozaman dank ettiBende bu kim diyorum beni beğenen gidip profile baktım
Teşekkür ederim tatlımEllerine sağlık canım çok leziz gözüküyor sofranbu saatte görmek iyi olmadı ,iftara az kala açlık tavan yapmışken lahmacunlar beni bitirdi
Neyse ki finalde sen yedin , ya biz napalımTeşekkür ederim tatlımvallahi bide bana sor yaparken kokusundan bittim
Totem yapıyormuşBen tontri adını değişti sandım taaa ki geçmiş mesajı görene kadar, diyorum ki bunu bana minik yazmıştı ozaman dank etti
sen yazınca fark ettim bendeBen tontri adını değişti sandım taaa ki geçmiş mesajı görene kadar, diyorum ki bunu bana minik yazmıştı ozaman dank etti
Allah iyiliğini versinyaaa millete değişik bir etki oldu valla haaBen tontri adını değişti sandım taaa ki geçmiş mesajı görene kadar, diyorum ki bunu bana minik yazmıştı ozaman dank etti
Çok güzel canım daha ne olsunÇok sağol abla,ev kira olunca masa istemedim, ananemde görmüş yemek talbası almış kullanmak burada nasip oldu
Amin inşallah canısı çok sagolEllerine emeğine sağlık canım Allah kabul etsin
Nasıl oluyor anladın mı canım gelecek mi sofra:)Cok güzel gözüküyo ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım benim ,sizde yapın bekliyorumCok güzel gözüküyo ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?