Kuzum ben genelde annem gibi göz kararı yapmaya alışmısım ama aklımda kaldığı gibi yaZayım,1.5 su bardağı pirince 4 su bardağı su koydum benim pirinç biraz diriydi çünkü sonra 1 vanilya koydum sütüde pirincin durumuna göre ekledim içine ben ,şekeri 1 bardak yaptım diye hatırlıyorum ama tadına bakıp ekliyordum oruçlu değilken ,ama tam iyi oldu ne çok tatlı ne çok tatsız ortası olduBlue_Peri ellerine sağlık canım çok güzel görünüyr,sütlaç ı yaparkan malzemelerın oranını yazmamışssnız rica etsem ne kadar süt şeker koydunuz yazarmısınız?
evet canimOyy kardeşmissinyaagönüller bir olduktan sonra her yer yakın olur tatlım
Sağol kuzumEllerine sağlık canım keşke fotoları da görebilsem bu arada lahmacun benim de aklımdaydı
Sen iste ablam keşke misafirim olsan neler yapardımEllerine sağlık harika olmuş başarılar diler lahmacunlardan isterim
Teşekkür ederim lokumumEllerine sağlık kuzum harika görünüyor hepsiBaşarılar diliyorum..
Sen iste ablam keşke misafirim olsan neler yapardım
Sağol canımcım yemiş kadar oldum
Teşekkür ederim kuzum ev yapımı daha bi başka oluyor vallaEllerine sağlık canım benim lehmacuna bayılırım
Teşekkür ederim tatlım beğenmene sevindimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş lahmacunlar ❤
Çok Teşekkür ederim canımEllerine sağlık çok güzel gözüküyor lahmacun
Teşekkür ederim canım benimmsofra çok hoş görünüyor.ellerine sağlık
yarişmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canımEline sağlık yarışmada başarılar
YeeeesssYer sofrasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?