- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.239
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Içinde ne var Lor var gibi koktuMilföy böreği (tembel böreği )
Beleş yemek için,ne için olsunSabah oğlanın ilk ders öğretmen kahvaltı yapalım demiş bu ara öğretmenlere ne oluyor anlamıyorum her biri ayrı kahvaltı yapiyor
Yok lor değil patates ve kıymaIçinde ne var Lor var gibi koktu
Yok. Kız gunahlarini almayalım herkes kendi getiriyor kendine kadar yaniBeleş yemek için,ne için olsun
En sevdiğim ikiliPatatesli sevmiyordun diye kalmış aklımda.Yok lor değil patates ve kıyma
Getirmeye niyeti olsa evde yer,getirmiyordur tabiiYok. Kız gunahlarini almayalım herkes kendi getiriyor kendine kadar yani
Ama öğretmen de getiriyor mu onu bilmiyorim bak
Evde başka ihtiyaç varsa onu da listelesinBelesi seven ortancanin ogretmeni birde listeye sevdiği şeyleri yazıyor
Geçen diyordu aranizda güzel içli köfte yapabilen var mı
Evet amaç kıyma miktarını arttırmak biz pideci de böyle gördük böyle gördük böyle gördükEn sevdiğim ikiliPatatesli sevmiyordun diye kalmış aklımda.
Çok yakışır ama,pırasa da çok yakışır böreğe:)Yoğurtlu ıspanaklı da şahane olurEvet amaç kıyma miktarını arttırmak biz pideci de böyle gördük böyle gördük böyle gördük
Bir çok çocuk okula kahvaltı etmeden geliyormuş kantin çok sağlıksız tostu vsGetirmeye niyeti olsa evde yer,getirmiyordur tabii
Pırasa Nana nin uzmanlik alanı şimdi o kadar derine inememÇok yakışır ama,pırasa da çok yakışır böreğe:)Yoğurtlu ıspanaklı da şahane olur
Çok sağlık fışkırmış Böreği de yakma bu aradaBir çok çocuk okula kahvaltı etmeden geliyormuş kantin çok sağlıksız tostu vs
Sanırım çocukları kahvaltıya alsitirmak için
Ortancanin bir kahvalti günü yapıldı ben gidemedim oğlan hasta diye ..ben yumurta yapacaktım ben gitmeyince kimse yumurta haşlanmamais
O kadarda söyledim ben gelemeyecegim diye ama
Sözde öğretmen sağlıklı kahvaltı yapacağız diyordu
Ama sigara böreği, çarşaf böreği, pankek, kek cherry domates vardı birde salatalık
Şahane olur ,bayılırım. Hemşomla bir gün karşılıklı yiyeceğiz inşallah:)Pırasa Nana nin uzmanlik alanı şimdi o kadar derine inemem
İkinci tepsi pişiyor benim adamın horultusundqn uyuyakalmam zati korkmaÇok sağlık fışkırmış Böreği de yakma bu arada
Duymasın hadi fırını kapat,uyuyalımİkinci tepsi pişiyor benim adamın horultusundqn uyuyakalmam zati korkma
Gazozu deneYok ya gaza getiremedim
Bekliyorum daha kızarmadi ikinci tepsi hadi sen yat gelince yersin bırakayım şuraya tepsiyi foto eklenmediDuymasın hadi fırını kapat,uyuyalım