- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.238
Alabildi mi ürkek ceylanH M senin için kurabiye yapamıyor diyorlar Ben olmaz dedim .Bana mesaj yolladı tarif aldı dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alabildi mi ürkek ceylanH M senin için kurabiye yapamıyor diyorlar Ben olmaz dedim .Bana mesaj yolladı tarif aldı dedim
Öyle olmaz tabi ki zarar edersin:)Yok denedim tanıdıkladan para almaya utanıyorum zararlı cikiyorum hep
Yok ya gaza getiremedimAlabildi mi ürkek ceylan
Sen beni gördün mü pekiJunıor muuu beni gerçekte görsen böyle demezdin
Beceriksiz o da ondan korkuyorvYok ya gaza getiremedim
Profesyonel çalışamıyorum,bir ara Avon yapıyordum baktım hep cepten gidiyeahh bıraktım.enseme vuran ekmeğimi alıyorÖyle olmaz tabi ki zarar edersin:)
Dostlarla alışveriş olmuyor yaYok denedim tanıdıkladan para almaya utanıyorum zararlı cikiyorum hep
Ayyyy o kadar yaniBeceriksiz o da ondan korkuyorv
Aramızda kalsın kocası geçen demiş kabuk mu tavadan çıkar yumurta mi tavaya girer H M
Kardeşim de öyle diyorProfesyonel çalışamıyorum,bir ara Avon yapıyordum baktım hep cepten gidiyeahh bıraktım.enseme vuran ekmeğimi alıyor
Bende öyleyim para ile olan işleri hiç becerememProfesyonel çalışamıyorum,bir ara Avon yapıyordum baktım hep cepten gidiyeahh bıraktım.enseme vuran ekmeğimi alıyor
Bana özelden yalvardı daha adımı geçirme utanıyorum nevos anlayacak benim kabuklu yumurta yaptığımi dedi hepimiz yaptık zamanında dedim bende ..yok yok olmaz ben tırsıyorum dediAyyyy o kadar yani
Aynen canımDostlarla alışveriş olmuyor ya
Bunu herkese yayalım hatta Kazen bildirim göndersinBana özelden yalvardı daha adımı geçirme utanıyorum nevos anlayacak benim kabuklu yumurta yaptığımi dedi hepimiz yaptık zamanında dedim bende ..yok yok olmaz ben tırsıyorum dedi
en yakın kim varsa gidiversin bari yardıma heeeemmeeeeee
Hoşgeldin canım nasılsınCanfeb burdayım canım nasılsın
İyi canım ozletiyosun kendiniCanfeb burdayım canım nasılsın