- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
Orasi oylede ama 8 ay bir bebyin ne zorlukari var Anne icin yani 3 ..4 aylik olasa insanı yandirmaz o kadar doğuma bir ay kalmisKendi sağolsun da,bebeği yine Allah verir. Ben bu kafadayım. Tabii ikisi de iyi olsun ama
Korona onlarindaa kafasini dagitmis
Küsme bidaha hayata mayata ,bak birkaç ay önce şikayet ettiğimiz en küçük şeyleri bile özler olduk zamanın ne getireceği belli olmuyor balim.Hayata kusmudum korona bana hayatini ne kadar onemli olduğunu anlatdi
1 günlükte olsa yazık tabii,ama anne gittikten sonra bebek için de zor. Anne yaşasa Allah yine verir bir evlat .Orasi oylede ama 8 ay bir bebyin ne zorlukari var Anne icin yani 3 ..4 aylik olasa insanı yandirmaz o kadar doğuma bir ay kalmis
Aynen öyleKorona onlarindaa kafasini dagitmis
Yok canım o hamile kadın başka o da Kartepe de ,bebekte kendisi de iyiBebeği vefat etti,kendi tedavisi sürüyordu . :/
O olayı yaşadım 7aylık bebeğimi kaybettim doğdu üç gün yaşadı cendere gibi çıkamıyorsun içindenOrasi oylede ama 8 ay bir bebyin ne zorlukari var Anne icin yani 3 ..4 aylik olasa insanı yandirmaz o kadar doğuma bir ay kalmis
Öğretmen olan hakkında okudum canım, bilmiyorum ,kafam karıştı iyiceYok canım o hamile kadın başka o da Kartepe de ,bebekte kendisi de iyi
O olayı yaşadım 7aylık bebeğimi kaybettim doğdu üç gün yaşadı cendere gibi çıkamıyorsun içindenkorkul çarın çok artıyor
Öğretmen olan hakkında okudum canım, bilmiyorum ,kafam karıştı iyice
Yazık yaVefat eden Betül aydın 7aylik hamileydi , bebeği kurtardilar
Şimdi tekrar baktım da haberlere kartepe için hem anne hem bebek ile ilgili iki tür haber ver her site farklı söylemiş biri olmuş ama kim belli değilEvet kuzum haklisn kizzz ne kadar anlamı yazmisin oylee
Allah nasip eder inşallah sana da canımbebek konuları açılınca ben
İnşallah teşekkür ederimAllah nasip eder inşallah sana da canım ♥
Ikisi de Kocaeli olunca karıştı herhalde