- 24 Eylül 2018
- 97.326
- 292.731
AleykumselamB. Selamun aleyküm şaka yapmıştım ama vazgeçtim kötü bi şaka olacaktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AleykumselamB. Selamun aleyküm şaka yapmıştım ama vazgeçtim kötü bi şaka olacaktı
GünaydınGünaydınlar hanımlar..
Günaydın ♥
Sana da şekerciğim ❤Günaydınlar şekercim
İyim fıstık nerdesin kaç zamandır bakımBulus nasilsin
Camına taş at,uyansın
allahım sonu nasil oldu acabaDoğru evet
ıhh gol yemeye meraklı değilimCamına taş at,uyansın
Bebeği vefat etti,kendi tedavisi sürüyordu . :/allahım sonu nasil oldu acaba
Uyanır gelir kimse yokken tarifini kapardınıhh gol yemeye meraklı değilim
uslu uslu bekliyorumm
Hayata kusmudum korona bana hayatini ne kadar onemli olduğunu anlatdiİyim fıstık nerdesin kaç zamandır bakım
Tam tersi okudum bende dün ama kendi vefat etti bebeği kurtarıldı diye?Bebeği vefat etti,kendi tedavisi sürüyordu . :/
Yapma ya 8 ay bekleyesini sonrası bu Allah korusunBebeği vefat etti,kendi tedavisi sürüyordu . :/
O versiyonunu da okudum,en son buna çevirdiler,emin olamıyorum acikcasiTam tersi okudum bende dün ama kendi vefat etti bebeği kurtarıldı diye?
Bende oyle okudum ama bu haber sayfalri ne gldi yaziyorTam tersi okudum bende dün ama kendi vefat etti bebeği kurtarıldı diye?
Her türlü çok çok Allah yardımcıları olsunO versiyonunu da okudum,en son buna çevirdiler,emin olamıyorum acikcasi
Kendi sağolsun da,bebeği yine Allah verir. Ben bu kafadayım. Tabii ikisi de iyi olsun amaYapma ya 8 ay bekleyesini sonrası bu Allah korusun
Amin,çok zor bir durum gercektenHer türlü çok çok Allah yardımcıları olsun
Bende oyle okudum ama bu haber sayfalri ne gldi yaziyor