Karnemi yazdım be
Daha ilkini bile alma umudum yok ama inşallah canımTeşekkür ederim canım,darısı senin başına ❤
Tebrikler canımSevgili yemek yarışması arkadaşlarım,canlarım
Beni sizler var ettinizben birazdan taze fasulye olucam
Öncelikle nevoşuma,sonra da sizlere çoookkkk teşekkür ederim❤kendi kendime karne hazırladım
Bu bölümle ilk tanışmam 5 yıl öncesine dayanıyor.bakalım neler yapmışım
İlk yarışmam başka nickle poğaçalardaydı.ama onu yayınlamam
Eki Görüntüle 2611997 Eki Görüntüle 2611998 Eki Görüntüle 2611999 Eki Görüntüle 2612000
Eki Görüntüle 2612002
Eki Görüntüle 2612003
Eki Görüntüle 2612004
Eki Görüntüle 2612005
Eki Görüntüle 2612006
Eki Görüntüle 2612007
İşte böyleeeeee
Darısı bütün arkadaşlarımın başına ❤
Saydım saydım 9 tanecik çıktı
Yeter ki iyileşDaha ilkini bile alma umudum yok ama inşallah canım
Fasulye olduktan sonra bile en az 10 kategoriye katılmışımdırSaydım saydım 9 tanecik çıktı
Daha fazla sanmıştım
Beraber ağlarız üzülmeFasulye olduktan sonra bile en az 10 kategoriye katılmışımdır
Arkadaşlarımı özledim valla bir kahveli sohbetleriBelirsiz...
Her şeyi özledik, ekmek almaya gitmek bile lüks olduArkadaşlarımı özledim valla bir kahveli sohbetleri
En ufak şeyler bile ne büyük nimetmiş dimiHer şeyi özledik, ekmek almaya gitmek bile lüks oldu
Aslında sitede başka fasulyelerde vardı ama onlar fasulye olunca hiç katılmadılar katılmaya devam eden tek bendim sonra Azerin oldu:)Gerçi o fasulye olunca sadece labneye katıldı:)Yanlış mıyım bilmiyorum:)Beraber ağlarız üzülme
Ben zaten biliyordum ,şu an 5 katı biliyorum:/En ufak şeyler bile ne büyük nimetmiş dimi
Çocukları okula bırakmak bile lüksmüş:)Arkadaşlarımı özledim valla bir kahveli sohbetleri
Olmadi zatenNescafe niye köpüklü olsun ki, haddini bilsin, Türk gayfesi değilki o
Sakalım yok kiOlmadi zaten
Gidersem madalyalarıma tükürAslında sitede başka fasulyelerde vardı ama onlar fasulye olunca hiç katılmadılar katılmaya devam eden tek bendim sonra Azerin oldu:)Gerçi o fasulye olunca sadece labneye katıldı:)Yanlış mıyım bilmiyorum:)
Sen olacaksın bakalım ne kadar devam edeceksin:)
İnsan dışarı çıkmaya korkar mıÇocukları okula bırakmak bile lüksmüş:)
Alışveriş yapmak:)Daha ne kadar yapamıyacağız kimbilir:)
Aynısını düşündüm o telaşlar meğer ne kadar güzelmiş :)Çocukları okula bırakmak bile lüksmüş:)
Alışveriş yapmak:)Daha ne kadar yapamıyacağız kimbilir:)