Bende iyiyim canımSağol canım benim iyiyim çok şükürSen nasılsın
Her şekilde buluşuruz ki bizGelemem sandılar dimii işte burdayım
Telefondan zor gerçekten:)Ay oku yazdır ödevleri yaptır gına geldi bugün bana :)
Hele din öğretmeni koca üniteyi yollamış:)
Allah kolaylık versin canımBende iyiyim canımanca oturdum bugün
Demin noldu birim küpe çevirme var gördünüz mü siz onları :)Telefondan zor gerçekten:)
Ben ya çıktı alıyorum yada pcden açıyorum yaz diyorum:)
Bizim ki birde video çekip atıyor :)
Bizim ogretmenonline ders vermiyor diye topa tuttular ayrı anne gurubundaTelefondan zor gerçekten:)
Ben ya çıktı alıyorum yada pcden açıyorum yaz diyorum:)
Bizim ki birde video çekip atıyor :)
Amin canım hepimize inşallahAllah kolaylık versin canım
Görmedik canım öğretmenimiz onlarla ilgili video çekip atıyor .Deftere yazıyor:)Demin noldu birim küpe çevirme var gördünüz mü siz onları :)
Hangi uygulama canım:)Bizim ogretmenonline ders vermiyor diye topa tuttular ayrı anne gurubunda
Ogretmende sadece kendi uazabildigi gruba o uygulamanın güvenilir olmadığını yazmış
Dedim bende bir öğretmen 35 cocgs ders veriyor her aileye o maaş verilir miValla hakediyorlarmış keşke açılsada okullar istedikleri kadar alsınlar maaş
Aynen sonuna kadar hakediyorlar:)Dedim bende bir öğretmen 35 cocgs ders veriyor her aileye o maaş verilir mi
Zoom bugün ilk dersini aldı 5 e giden güzel uygulama ama evde çocuk sesleri geliyor kimi anne diye bağırıyor falan tam ders ortamı sağlanmasldı tabiHangi uygulama canım:)
Orasını nasıl hallederim ben de bilmiyorumO zaman açmam konuyu
Üç boyutlu çizim gibi halleri var kitapta öyle yapın demiş iki saat çizmeye uğraştım böyle mi olacak diye öğretmen demesin mi çizilmeye cek çocuklar bunu nasıl çizsinGörmedik canım öğretmenimiz onlarla ilgili video çekip atıyor .Deftere yazıyor:)
Testide kaynaktan çözdü:)
Ben fasulye olucam bugün kaçmasınlar
Canım kendi kağıt hazırlıyor.O kağıdı videoda anlatıyor ve çözüyor soru soruyor:)Bugün oğlum bir hatasını yakaladıZoom bugün ilk dersini aldı 5 e giden güzel uygulama ama evde çocuk sesleri geliyor kimi anne diye bağırıyor falan tam ders ortamı sağlanmasldı tabi
Sana da portakal yatağında yarasayı kakalıyayım da görBu Elalis beni tanımamış ortalık karıştıracak
Üç boyutlu çizim gibi halleri var kitapta öyle yapın demiş iki saat çizmeye uğraştım böyle mi olacak diye öğretmen demesin mi çizilmeye cek çocuklar bunu nasıl çizsindedim doğru valla ben zor çizdim iki saatte
Aman hiç bulaşma ben bile bir sefer öyle bir şey yaptım başıma neler geldiOrasını nasıl hallederim ben de bilmiyorum