Sende hep velini çağırıyorsunAbla ben deli bile demedim biri delirdi dedim yedim sopayı
Eskisine oranla pek bir fark yok eskiden havası daha cokti simdi sadece çevrimdışı gozukebiliyorsunPro olncda oek bisey degsmiyoki beblmiyorm tam olarak noluyo gerci de
Yok ablam hamama soktuk terletiyoruzKurban olduğumun Canfebi...ben de korktum az bir yalnız bıraktım gittim baloncuku...ortalık karıştı sandım anlasa diye bağırınca.
Eeee devir bunu gerektiriyor sizde hep birleşip gol atıyorsunuz ablaSende hep velini çağırıyorsun
Sopayı ilk çıkaran kazansinSen deme ben derim:)
Neden
Çünkü deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Burda ispiyoncular sevilmezSende hep velini çağırıyorsun
Anladm bak dogru biliyirmusumEskisine oranla pek bir fark yok eskiden havası daha cokti simdi sadece çevrimdışı gozukebiliyorsun
Eeee devir bunu gerektiriyor sizde hep birleşip gol atıyorsunuz abla
Öyleee sızlanmak yok. Az kalsa dayak yiyordm az önce kurtarmadnz
Nevoş benimki çok uzadı sıkıldım,yenisine geçn diyoBizden çok şey öğreneceksin merak etme:)
O kocan artık sana yaptıklarından zehirleneceğim demeyecekBu ay ne yapacaksınız diyecek
Kendini korumayi ogren diye yaptik bizEeee devir bunu gerektiriyor sizde hep birleşip gol atıyorsunuz abla
Öyleee sızlanmak yok. Az kalsa dayak yiyordm az önce kurtarmadnz
Hatta özel istek kategoride bulunabilirNevoş benimki çok uzadı sıkıldım,yenisine geçn diyo
Aynen hep arkasında olursak kendini koruyamazKendini korumayi ogren diye yaptik biz
Mümkünse tanımayayım kim o
Okuldaki rehberlik dersi bile bu kadar beynimi yormamştıKendini korumayi ogren diye yaptik biz
Ce eee oynadıkKurban olduğumun Canfebi...ben de korktum az bir yalnız bıraktım gittim baloncuku...ortalık karıştı sandım anlasa diye bağırınca.
Annem köyün yakınların dan olan Lara hep bu kişiyi sorarMümkünse tanımayayım kim o
Ay bu gece kalpten götürcekler beni
Kim diyor uleyn, ufalanmış koymadım mı tabağa