- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.310
orayı bilmiyorum ya ikizlere Co k yakın bizim köyYok yok orası değil :)
İbirler köyünün barajı,bursa istikametinde bu
Ben bile ifşa olmadiysamCanimsin yakisirim da ben ifsa olurum tabak canak comlegmle diye tirsiyorum yoksa hergun unlu mamuller yapiyorum hamur kurabiye pogaca borek kek pastaama katilamiyorum cokda ilgimi cekiyor hep bakiyorjm goruyorsunuz oy kullaniyorum
Tabağa gerek yok ayol :)Canimsin yakisirim da ben ifsa olurum tabak canak comlegmle diye tirsiyorum yoksa hergun unlu mamuller yapiyorum hamur kurabiye pogaca borek kek pastaama katilamiyorum cokda ilgimi cekiyor hep bakiyorjm goruyorsunuz oy kullaniyorum
Aaaa ikizceler benim dibimde kızorayı bilmiyorum ya ikizlere Co k yakın bizim köy
Ben bile ifşa olmadiysam
Akraba çıkarız belkiAaaa ikizceler benim dibimde kız
Akraba pek sevmem amaAkraba çıkarız belki
İşte o zaman olmuyor:)Tam dizi izliyorum,hooop mesaj
Aşk olsunAkraba pek sevmem ama
Çıkalım hadi
En sonunda pes ediyorum,4 saat istediğini veriyorum,gidiyorİşte o zaman olmuyor:)
KK da tanıdık mı var:)Canimsin yakisirim da ben ifsa olurum tabak canak comlegmle diye tirsiyorum yoksa hergun unlu mamuller yapiyorum hamur kurabiye pogaca borek kek pastaama katilamiyorum cokda ilgimi cekiyor hep bakiyorjm goruyorsunuz oy kullaniyorum
Yukardan oku yukardanİşte o zaman olmuyor:)
Ben de bacımAkraba pek sevmem ama
Çıkalım hadi
4 saat miEn sonunda pes ediyorum,4 saat istediğini veriyorum,gidiyor
Biz de oyle valla, saat gece 4 olmus diyoruz daha erken, uyuruz sonra yeeaaaaSabaha kadar dans artık
Çocuklarla organ gibi olduk. Yapışık geziyoruz evin içinde.
Telefondan virüs giriyormuş uzun görüşünde deEn sonunda pes ediyorum,4 saat istediğini veriyorum,gidiyor
Rekorumuz 4 saat,bazen insaf ediyor,2 saatte azad ediyor.4 saat mi
Ben sabah 6 da yattım.yatarken baban uyandı,saat kaç dedi.1 daha yat sen yat dedimBiz de oyle valla, saat gece 4 olmus diyoruz daha erken, uyuruz sonra yeeaaaa
Biz direkt tabaga koymadan, kesme tahtasinda cekiyoruzCanimsin yakisirim da ben ifsa olurum tabak canak comlegmle diye tirsiyorum yoksa hergun unlu mamuller yapiyorum hamur kurabiye pogaca borek kek pastaama katilamiyorum cokda ilgimi cekiyor hep bakiyorjm goruyorsunuz oy kullaniyorum
Allah razı olsunRekorumuz 4 saat,bazen insaf ediyor,2 saatte azad ediyor.
Uzun seneler oldu görüşemedik, o yüzden herhalde,doyamıyor banaTelefondan virüs giriyormuş uzun görüşünde de
Çocukluktan başlasanız 4 saat sürmez bu ne