Bir gün takdir göreceğimi biliyordum
Jennam baloncukum hamur işlerinde uzmanlaşmak istiyordu ben de bizim mutfakta her türlü tarifi bulabilirsin demiştim.Senin adını verip giriş yaptı,yoksa yanlış bilgi mi ?
Havanı attım daha ne istiyorsunTum havami sondurdun nevo
Fesleğeni nerden bula ağız karantina da yapma bunu bizeBen çok severim bana uyar
Kendisi Azerbaycan'da kargo ücretini öder misin
Kurutulmuş yok muFesleğeni nerden bula ağız karantina da yapma bunu bize
Arada sen varsan zaten tamam o iş canimJennam baloncukum hamur işlerinde uzmanlaşmak istiyordu ben de bizim mutfakta her türlü tarifi bulabilirsin demiştim.Yarışma için de bir muhabbetimiz oldu inşallah yarışırız demiştim. Bugun cesaretini toplayıp geleceğini bilmiyordum. Yanlış bilgi değil canım.
Hemen araya kaynadı ablam:)Hatta hiç yadırgamadık:)Jennam baloncukum hamur işlerinde uzmanlaşmak istiyordu ben de bizim mutfakta her türlü tarifi bulabilirsin demiştim.Yarışma için de bir muhabbetimiz oldu inşallah yarışırız demiştim. Bugun cesaretini toplayıp geleceğini bilmiyordum. Yanlış bilgi değil canım.
Aneeyyy bizde yanlış olmaz aaapplaaaSenin adını verip giriş yaptı,yoksa yanlış bilgi mi ?
Altı üstü fotoları çekip gönderecekKendisi Azerbaycan'da kargo ücretini öder misin
Israrcısın yani fesleğen de Fesleğeni diyorsunKurutulmuş yok mu
Sagol guzelcigimMaşaallah arkadaşıma
Onsuz olmaz zaten
Apla mı? Biz daha yeni reşit oldukAneeyyy bizde yanlış olmaz aaapplaaa
Altı üstü fotoları çekip gönderecek
Ne kargosu abla yane ettin
Ben kaç tepsi pişirdim bir bilsen yetmiyor anacimHazir 3 gundur ekmek denemeleri yapiyorum evde
Fotolarıda mı o çekecekAneeyyy bizde yanlış olmaz aaapplaaa
Altı üstü fotoları çekip gönderecek
Ne kargosu abla yane ettin