Corona var malum, senin yazıtın yerler için dezenfektan lazım, bizde verdik kız giriş ücretiAANNNNEEEYYYYY insalık öldüüüüüü müüüüüherşey para olmuşşşş
Aramıza hoşgeldin:)Teşekkür ederim :) @Elhan abla kendi gibi temiz kalplilere yönlendiyor, can ablam benim
Kurabiye yapmaya çalışıyorum evi yakmazsam sizin sayenizde
Onun dışında çalışıyorum ama karatina günlerindeyim, 31 yaşındayım yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
Kek mi olacak yoksa kolay dedi nevobeni mi kekledin sen
Sağol canım :)Demek sende temiz kalplisin buraya geldinTeşekkür ederim :) @Elhan abla kendi gibi temiz kalplilere yönlendiyor, can ablam benim
Kurabiye yapmaya çalışıyorum evi yakmazsam sizin sayenizde
Onun dışında çalışıyorum ama karatina günlerindeyim, 31 yaşındayım yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
Keklediysen olurOlamaz mı:)
Sadece kek mi kolay şerbetli tatlı baklava açamaz mıyızKek mi olacak yoksa kolay dedi nevo
Onu okudumSağol canım :)Demek sende temiz kalplisin buraya geldin
Kocanı zehirlemeye çalıştığını yazmamışsın
O nerden çıkmış?Abla bir topikte burda herkes oy istiyor gibi lanse edilmiş biz buraya bilegimiz len geldik uleyyynnnn
Az sabırlı olun:)Keklediysen olur
Herkese 100 telaaa, tanıdık vesilesiyle gelene 99.98 telaaaHemşokarta 4 taksit
Gördüm canım:)Abla bir topikte burda herkes oy istiyor gibi lanse edilmiş biz buraya bilegimiz len geldik uleyyynnnn
O kadar da yükseltme var artık tarif yapmak kolay değil eldiven takıcaz maske takicaz maya kabartma tozu arayacağızSadece kek mi kolay şerbetli tatlı baklava açamaz mıyızBen belki sizin potansiyeli çok yüksek görüyorum
HolleyHerkese 100 telaaa, tanıdık vesilesiyle gelene 99.98 telaaa
Mayasız olur mu hepimiz ekmek yapıyoruz ev maya doluO kadar da yükseltme var artık tarif yapmak kolay değil eldiven takıcaz maske takicaz maya kabartma tozu arayacağız
Ben 20 metre uzaktaki bime çıkamıyorum ne heykeliHeykele çıkmak istiyorum ama ne mümkün
Bugüne kadar kimseye özelden msj atıp bana oy ver dediysem çıksın ortayaGördüm canım:)
Kişi herkesi kendisi gibi bilirmiş
Gönlü zengin abla teşekkür ederimTamam sana bedava olsun
Corona var malum, senin yazıtın yerler için dezenfektan lazım, bizde verdik kız giriş ücreti
Hoşbuldum çok teşekkür ederimAramıza hoşgeldin:)
O zeki sağlam adımlarla ilerliyor önce bana yediritor sonra kendiSağol canım :)Demek sende temiz kalplisin buraya geldin
Kocanı zehirlemeye çalıştığını yazmamışsın
Seni fahri Bursalı yaptım