Sıkıntı olmaz bence ya,yardımlaşmak güzeldirCanım dünya mutfağına baktın mı...farklı tarifler bulabilirsin...Heves varken araştır bence... Ben tarif aldım senin için araştirirdim ama doğru olmaz sanki...yarışma kurallarına ters olabilir... bilmiyorum da...
Dünya mutfağından mı tarif yapacaksınCanım dünya mutfağına baktın mı...farklı tarifler bulabilirsin...Heves varken araştır bence... Ben tarif aldım senin için araştirirdim ama doğru olmaz sanki...yarışma kurallarına ters olabilir... bilmiyorum da...
Elalisim bizimkiiler bittiyse dedim...Benimki aslında ülke sınırlarını aşıyor amaDünya mutfağından mı tarif yapacaksın
Artık labneli espirisi de yapamıycaz,çok üzgünüm
Severim antin kuntin şeyleriElalisim bizimkiiler bittiyse dedim...Benimki aslında ülke sınırlarını aşıyor amanasıl ipucu
Tatlım herkes sır gibi tarifini saklayinca öyle olması gerekir diye dusunduydum...Sıkıntı olmaz bence ya,yardımlaşmak güzeldir
DoğruTatlım herkes sır gibi tarifini saklayinca öyle olması gerekir diye dusunduydum...
Ben agzimdan kaçırıyorumTatlım herkes sır gibi tarifini saklayinca öyle olması gerekir diye dusunduydum...
Aaaa asla söylememBen agzimdan kaçırıyorum
Çok özendim şu an sanaAaaa asla söylememsüprüzü kaçar
Kız kimlere söylüyon kiÇok özendim şu an sana
Bazen %80i biliyor yarışmacılarınKız kimlere söylüyon kiözelden mi sıkıştırıyolar
Gel sanada soyliyimmiKız kimlere söylüyon kiözelden mi sıkıştırıyolar
Gayet güzelOnun tarif bu
Eki Görüntüle 2599839