Kİmse dikkat etmiyor.Otobüsler,yollar hep dolu:)Öyle Allaha emanetiz abla
Üzerinden 1 hafta geçti. Ne arayan oldu, nede soranAynen hepsini kontrol altına alacaklardı,14 gün kimse ile görüşmemelerini sağlayacaklardı
Brnimki de öyle canım yara kaldı işteBenim eşimde zatürre atlattı. 27 igne ile anca toparlamıştı :/
Allah'a emanetlerÜzerinden 1 hafta geçti. Ne arayan oldu, nede soran
Çok geçmiş olsun canım. Allah tekrar yaşatmasınBrnimki de öyle canım yara kaldı işte
Bakan aciklama yapmış son 1haftada gelenlerden 1kisi de var diye acaba kendileri mi basvursaÜzerinden 1 hafta geçti. Ne arayan oldu, nede soran
Öyle canımAllah'a emanetler
184 ü aramışlar, telefon numarası almışlar. Biz sizi arayıp doktor ile görüştürücez demişler. En son arayan yoktuBakan aciklama yapmış son 1haftada gelenlerden 1kisi de var diye acaba kendileri mi basvursa
Tekrarlıyor her sene malesef canım iğneler le toparlıyor,o yaraya yapacak birşey yok diyor doktorlarÇok geçmiş olsun canım. Allah tekrar yaşatmasın
Anladım canım. Allah beterinden korusun. Hastalık çekmek zor... Her halimize bin şükürTekrarlıyor her sene malesef canım iğneler le toparlıyor,o yaraya yapacak birşey yok diyor doktorlar
Öyle canım çok şükür halimize, şu illet te bitip gitseydi birAnladım canım. Allah beterinden korusun. Hastalık çekmek zor... Her halimize bin şükür
İnşaallah gidecek, can almadan gitsin...Öyle canım çok şükür halimize, şu illet te bitip gitseydi bir
Umarım.. İngiltere önlem almayacakmışİnşaallah gidecek, can almadan gitsin...
Avrupa ülkeri malum. Onlar gibi olmayız umarım
Kendileri bilir...Umarım.. İngiltere önlem almayacakmış
Demek ki virüs tespit kiti meselesi doğru şüpheli kişilere yapılmalıHayır yaa,,, ucaktan inenin sadece ateşini ölçüyorlarmış. Telefon numarası alıp göndermişler
Olabiir...Demek ki virüs tespit kiti meselesi doğru şüpheli kişilere yapılmalı
Çörekotu ölümden başka her derde deva diyorlar doktoruna danışıp kullansaTekrarlıyor her sene malesef canım iğneler le toparlıyor,o yaraya yapacak birşey yok diyor doktorlar
Bugün herkes burada sağlık bakanının başarısını konusuyorduOlabiir...
Yinede önlem alınması, gözlem altında tutulmaları gerekiyordu
Bugün herkes burada sağlık bakanının başarısını konusuyordu
İşte bunu izlediğim için bunu soyledim zaten ben
Bu videoyu izlediniz mi?