Hayırdır canımYarın kurabiye yapacaktım size ama kısmet değilmiş başka Bir şehre cenazeye gidiyoruz
Şu spagettiyi hiç sevmiyorum ya yerken eziyet çektiğim tek şey olduğundan heraldeYok ,1 paket spagetti var sadece
Hayırdır canım başın sağolsunYarın kurabiye yapacaktım size ama kısmet değilmiş başka Bir şehre cenazeye gidiyoruz
Hayırdır canım
Eşimin akrabası vefat etmiş kolanyamizi aldık çıktık yola bakalımHayırdır canım başın sağolsun
Allah rahmet eylesinEşimin akrabası vefat etmiş kolanyamizi aldık çıktık yola bakalım
Allah rahmet eylesin canım:/Eşimin akrabası vefat etmiş kolanyamizi aldık çıktık yola bakalım
Allah rahmet eylesin
Hayırlı yolculuklar, Allah a emanet olun
Allah razı OlsunAllah rahmet eylesin canım:/
Allah'a emanet olun.
Ben barilladan birer çeşit alabilir miyimBarilla ve Filiz fabrika onundyim Makarna isteyen varsa alayım bir çuval
Sağol canımCanfeb Başınız sağ olsun canım
Hemeenn gönderiyorumBen barilladan birer çeşit alabilir miyim
Kendi arabaniz ile çıkmıyor saniz yola oğlana çok dikkat et çocuklar çok hareketli her yere dokunurEşimin akrabası vefat etmiş kolanyamizi aldık çıktık yola bakalım
Ben barilladan birer çeşit alabilir miyim
Arabayla geldik canım Allah'a emanetiz artık kalabalıkKendi arabaniz ile çıkmıyor saniz yola oğlana çok dikkat et çocuklar çok hareketli her yere dokunur
Kendimi tokatladım, sen ne diyorsun dedim kendi kendimeO muuuuu
Kadın holdingde müdür kendine gel
Başınız sağolsun canım.Arabayla geldik canım Allah'a emanetiz artık kalabalık
Benim en sevdiğim çeşit o,bolonez soslu hem de :)Şu spagettiyi hiç sevmiyorum ya yerken eziyet çektiğim tek şey olduğundan heralde☺
Yorulmuşsundur zaten, uğraşma koy tabağa çekKurabiyelerim şişti şükürsunumı da halledersem bu akşam açarım konuyu inş