Deriz birgünBi kere ela'm dediğini duymadım
Hem anam nanam
masllah masllah oylede insanda akil fikr sabir kalmiyorMaşaallah sanada onlarada
Cidden 4 çocuk istiyorsa insan arka arkaya olmalı beraber büyüyorlar:)
Benim de 3 tane:)
Allah kolaylık versin canım hayırlı olsunIyiyim canım çok şükür, tek sorun un bulamıyorum şaka gibi , yarına misafir var
Evet çok şükür isleri yarıladık, ablamlar ev aldı onun telaşı var temizlik falan yapılacak onun peşinden koşuyoruz
Ne yiyip içiyorsunuz sabah akşam yürek mi biz birinden yaka silkiyoruzvallah hata esim 5 de yapalim diye agliyor ben gidip kendimi baglayacam en son
Benim ilk ikiz seni az buçuk anlıyorum:)masllah masllah oylede insanda akil fikr sabir kalmiyorama
dalak bobrek ciger allah ne verdiyseNe yiyip içiyorsunuz sabah akşam yürek mi biz birinden yaka silkiyoruz
Bizimde çay şeker az kalmış maaşı bekliyorduk market için dedim yarın gidip alalım bu gidişle bulamiycazIyiyim canım çok şükür, tek sorun un bulamıyorum şaka gibi , yarına misafir var
Evet çok şükür isleri yarıladık, ablamlar ev aldı onun telaşı var temizlik falan yapılacak onun peşinden koşuyoruz
aaa ne guzell ya ikiz cocugi severim benim 3 numaranin ikizi dustu ne yazikkkiBenim ilk ikiz seni az buçuk anlıyorum:)
Amin inşAllah kuzumAllah kolaylık versin canım hayırlı olsun
Bizimde çay şeker az kalmış maaşı bekliyorduk market için dedim yarın gidip alalım bu gidişle bulamiycaz
Dimi kardeşBende canfebim duymadım valla
İşte annenin canlılığı mı kalır böylebenim nivk eskiden canli anneydi
Yok canım almadım benim param evde değer kazandı üstüne ekledim:)Al al millet yağmacı kalmaz, zaten istilacı millet yüzünden zam gelmiş diyorlar.
Bu arada altın alacaktın almismiydin?
Kendini ne bağlıycan,adamı bağlavallah hata esim 5 de yapalim diye agliyor ben gidip kendimi baglayacam en son
Allah yardımcınız olsun valladalak bobrek ciger allah ne verdiysebasta 3 iyiydi ama 4 cu cok agir geldi hepsi bibirinden beter
Büyüyünce çok güzel oluyorlar amamasllah masllah oylede insanda akil fikr sabir kalmiyorama
Altın fiyatları uçuştaYok canım almadım benim param evde değer kazandı üstüne ekledim:)
Bizde bir hareketlilik yok.bugün gittim ped almaya herşey normaldiBizimde çay şeker az kalmış maaşı bekliyorduk market için dedim yarın gidip alalım bu gidişle bulamiycaz
Nanadan taktık alalımDimi kardeş
Daha geçen gün miniko düşüyor yazmıştıAltın fiyatları uçuşta