Sonrada ben
Inşallah bundan sonrası güzel olurAynen canım her ay bir şey çıkıyor:)
Bu son inşaallah:)
Negatifleri uzaklaştırıp pozitif enerjii topluyoruz:)
Hepimiz için inşaallah canım:)Inşallah bundan sonrası güzel olur
Amin canımHepimiz için inşaallah canım:)
Bilmiyorum ya çok agrasif ve tahamulsuzum dünden beri niye boyleyim bilmiyorumNe yapıyorsun keyifler iyi mi:)
Neyse ki sonunda sessizliğe kavuşmuşsunBilmiyorum ya çok agrasif ve tahamulsuzum dünden beri niye boyleyim bilmiyorum
Oğlumda bugün deli etti beni rahat 3-4 saat ağladı uykusu var uyumuyor, babasını da uyutmadi akşam 7gibi mecbur dışarı çıkarttım adam uyusun diye şimdi ikiside uyuyor sakinim
Yoruluyorsun ve kendin için özel bir şey yapmıyorsun bir süre sonra gergin hissediyorsun:)Bilmiyorum ya çok agrasif ve tahamulsuzum dünden beri niye boyleyim bilmiyorum
Oğlumda bugün deli etti beni rahat 3-4 saat ağladı uykusu var uyumuyor, babasını da uyutmadi akşam 7gibi mecbur dışarı çıkarttım adam uyusun diye şimdi ikiside uyuyor sakinim
Sabaha kadar sürer umarımNeyse ki sonunda sessizliğe kavuşmuşsun
Aman abla kendim nerdeyim ki ,zaman mi var şimdi kolumda yatiyor bicirik tam dalsin diye bekliyorum kalkıp gene iş yapicamYoruluyorsun ve kendin için özel bir şey yapmıyorsun bir süre sonra gergin hissediyorsun:)
Hadi inşallahSabaha kadar sürer umarım
Virüs her şeyi mahvettiKreşe başlayacakti virüs çıktı şimdi de gonderemem artık
Beddua gibi dönsün cikarani bulsunVirüs her şeyi mahvetti
Amin inşallahBeddua gibi dönsün cikarani bulsun
İşte bu bunaltıyor seni patlayacak yer arıyorsun:)Aman abla kendim nerdeyim ki ,zaman mi var şimdi kolumda yatiyor bicirik tam dalsin diye bekliyorum kalkıp gene iş yapicam
Seneye inşaallahKreşe başlayacakti virüs çıktı şimdi de gonderemem artık
Aynen oldu:)Aaaa okullar tatil olmuş
Azcık uyuyayım dedim ben şokAynen oldu:)