Ayy hadi yaa bu kurabiye çok tehlikeliFirdefs in kurabiyelerin şekli istediği gibi olmamışTarifler ikiye düştü
Nazar ettim kıza
İnşallah canım bakalımAyy hadi yaa bu kurabiye çok tehlikeli
Bende dün yaşadımSağlık olsun tekrar yapar
Gördüklerimi nasıl silebilirim hahahahhahha
Mumya reis
Un ve yağ miktarından kaynaklanıyorİnşallah canım bakalım
Pes etmiş gibi duruyor
Biraz yayılmış şekli bozulmuş. Bir daha bilmediğim bir şey yapmam diyor.Çok güzel kurabiye yapıyor. Ben burada hiç kurabiye yapmadım hep o yapıyordu
O tam ölçü koyuyor. Aldığı tarif eksikmiş demek. Bende aynı şeyi söyledim. Tadı çok güzel amaUn ve yağ miktarından kaynaklanıyorSağlık olsun bazı tarifler uymuyor gerçekten
Afiyet olsunO tam ölçü koyuyor. Aldığı tarif eksikmiş demek. Bende aynı şeyi söyledim. Tadı çok güzel ama
Sağol nevoşumAfiyet olsun canım
İnsallahSana öyle gelmiştir kuzum
Hani at bakayımCok kötü oldu kurabiyem moralim bozuldu hayaller hayatlar oldu
Sende şehir içine girerken bekleyen polis kontrol noktası gibisinHani at bakayım
Ayy ne diyorsun kim yapsa elinde kalıyor kurabiyelerNazara geldik herhalde ben de fotoğraf çekerken stor kafama düştü bir anda ifşa oldum mahalleye kurabiyelerle
Geçmiş olsun aşkomNazara geldik herhalde ben de fotoğraf çekerken stor kafama düştü bir anda ifşa oldum mahalleye kurabiyelerle
Yanlış gün seçilmişAksi bir gün galiba bugün
Ayy ne diyorsun kim yapsa elinde kalıyor kurabiyeler
Geçmiş olsun
Sağolun canlar kurabiyelere birşey olmadı da bir anda perde arkası gibi düştü kaldım öyle Allah tan balkonlar boştu karşıdaGeçmiş olsun aşkom