Yapmak için birseye gerek yok kuzum,yapımı çok kolay zatenAh kuzu bende beni bekliyorum
Valla senin kadar güzel yapamayacağım onu bı gecindeya alet edavat yokyaa şimdi demiyim burda onunla sunum güzeldi
Sana öyle gelmiştir kuzumCok kötü oldu kurabiyem moralim bozuldu hayaller hayatlar oldu
Üç galibaOoo bugün kaç tarif geliyor
İyi yapmışsın hava almış olursun mis gibi
Başka kim sende miOoo bugün kaç tarif geliyor
Kimse kendi yaptığını beğenmiyor artık o duruma geldikSana öyle gelmiştir kuzum
Hani sen beni bekliyordun ne oldu şimdi heeeYok ben değilim canocanimhaftaya inş
Evet canom artık kimse beğenmiyor, bende beğenmem daha kafamda planlarim bitmedi çünküKimse kendi yaptığını beğenmiyor artık o duruma geldik
Planlarimin eksik parcalari var canomHani sen beni bekliyordun ne oldu şimdi heee
Sen fasülye falan değilsin bence barbunya falansın farklısınEvet canom artık kimse beğenmiyor, bende beğenmem daha kafamda planlarim bitmedi çünkü
Kafamda acayip şeyler canlandıPlanlarimin eksik parcalari var canom
Yaaaa ne güzel bir iltifat bu böyle canocanim,çok teşekkür ederimSen fasülye falan değilsin bence barbunya falansın farklısın
Neyi nereye koyayim gibi düşünüyorum canocanim, sende bana bir fikir verdin hoşuma gittiKafamda acayip şeyler canlandı
Neyi nereye koyayim gibi düşünüyorum canocanim, sende bana bir fikir verdin hoşuma gitti
Aynen iyi oluyor sıkılınca gelip oturuyorumİyi yapmışsın hava almış olursun mis gibi