Afiyet olsunBen kekimi yemeye gidiyorum sizinle uğraşamam hih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunBen kekimi yemeye gidiyorum sizinle uğraşamam hih.
Kitabını çek gel öbür tarafa bugün fotoğraf günüBen kekimi yemeye gidiyorum sizinle uğraşamam hih.
Kukriyeayyy buna çok güldüm kukrisimKitabını çek gel öbür tarafa bugün fotoğraf günü
Ben de çok güldüm yaKukriyeayyy buna çok güldüm kukrisim
İyi oldu sanki, bi hareket kattı topige kukrisimBen de çok güldüm ya
Nevriye 'ye alıştınız yaniKukriyeayyy buna çok güldüm kukrisim
Onu daha önce dedi ya aşko alıştık herhalde kukriye garibime gitti tam kurstan çıkıyordukNevriye 'ye alıştınız yani
Aynen yıllardır söylüyorOnu daha önce dedi ya aşko alıştık herhalde kukriye garibime gitti tam kurstan çıkıyorduk
Onu zaten söylüyordu nevosum ama kukriyeyi ilk defa söyledi bugün sen nevossunNevriye 'ye alıştınız yani
Kukrisim ne kursuna gidiyorsunOnu daha önce dedi ya aşko alıştık herhalde kukriye garibime gitti tam kurstan çıkıyorduk
Kızınmın boks canımKukrisim ne kursuna gidiyorsun
Ooooo süperr, bende sen gidiyorsun sandim ne güzel aktif olması harika kukrisimKızınmın boks canım
Ben de yarın yemek kursuna gideceğim fotoğraf atayım da görün hih.Kızınmın boks canım
Sağol canım Ben pilates e gidiyorum ama tatile girdi okullarla başlayacak galibaOoooo süperr, bende sen gidiyorsun sandim ne güzel aktif olması harika kukrisim
Süpersin kukriskomSağol canım Ben pilates e gidiyorum ama tatile girdi okullarla başlayacak galiba
Dikkat etBen de yarın yemek kursuna gideceğim fotoğraf atayım da görün hih.
Kesinlikle katiliyorum geceler mi uzadi gündüz mü uzadı, birsey var hakikaten hemsosuuuuuBugün 24 saat değil de 48 saat olabilir mi,hala 22.21
Aa sen deyince saate baktım 22:22 dileğim kabul olacakBugün 24 saat değil de 48 saat olabilir mi,hala 22.21
Sen de öylesin canımSüpersin kukriskom