Gitsin herkesten nerden geldi ise kış kışAşko şu retroyu bir salalım artık
Benim kötü enerjim size bulaştı
Ya valla ben böyle pis bogaz bi adam görmedim ac kalsa beni yicek yav yemedigim seyi yapmiyorum diyorum 14 senedir alisamadi, sen yapmiyosan benim elim var diyo, mutfagimda hayatimda yemicegim yicekler var, bu konuda hic uyusmuyoruzzzz yaKış sebze yemekleri yarışmasını duysa adam bayilacak lovem
Geri gelmeden hemen biraz kırgınlık hisset sosyalim burnun mu akıyor mesela seninÇok ciddiydi
Aşko,lütfen, ne alakası var ? Bir de buna takarsın sen şimdiAşko şu retroyu bir salalım artık
Benim kötü enerjim size bulaştı
Tamam sustumAşko,lütfen, ne alakası var ? Bir de buna takarsın sen şimdi
Zıt kutuplar birbirini çekerYa valla ben böyle pis bogaz bi adam görmedim ac kalsa beni yicek yav yemedigim seyi yapmiyorum diyorum 14 senedir alisamadi, sen yapmiyosan benim elim var diyo, mutfagimda hayatimda yemicegim yicekler var, bu konuda hic uyusmuyoruzzzz ya
Bi planing yapacağım kukriskomGeri gelmeden hemen biraz kırgınlık hisset sosyalim burnun mu akıyor mesela senin
Hiç sorma hepimiz çok normaldik de nevoşdan bulaştıAşko,lütfen, ne alakası var ? Bir de buna takarsın sen şimdi
Hayat bizi evire ,çevire seviyor WoooohoowHiç sorma hepimiz çok normaldik de nevoşdan bulaştı
TabisiHaberli,habersiz o kadar çok sorun gelip geçti ki, hayatimizdan,var olanlar da geçecek elbet
Benim için evetİki dakika gelmeyeyim hemen depresyona giriyorsunuz ya
Bensiz hiç çekilmiyor dimi hayat anlıyorum sizi