- 24 Eylül 2018
- 97.335
- 292.743
Kalkabilirsem deneyeceğim hemsomGeçmiş olsun hemsosu, ayran mı içsen acaba iyi gelir mi ki havada sicak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalkabilirsem deneyeceğim hemsomGeçmiş olsun hemsosu, ayran mı içsen acaba iyi gelir mi ki havada sicak
Gitti ama özledim dedi kukriskomGitsin artık
Bende alayımBim ilanı yapmışlar ya Eki Görüntüle 3296357
O da seanslik olur ama bizden sonra ajahajajajaBim ilanı yapmışlar ya Eki Görüntüle 3296357
Diyim de boguversin beni sonra helva yarismasi yaparsinizafagbaOooo enişte artık bizi tutuyor. Bundan sonra şunu yapın bunu yapın diyecek, yarışma yok mu diyecek
Geçen ay(meze den önce et yaptık) yaptılar ben katılmadım dersin
Yok daha nelerGitti ama özledim dedi kukriskom
Mecbursun çıkacaksın nevosÇıkamıyorum
Önümüzdeki ay yöresel yapacağız sen bize oralardan bir yemek yaparsınEniştenin seveceği türdenDiyim de boguversin beni sonra helva yarismasi yaparsinizafagba
Beni çok sevdiler bırakmıyorlarMecbursun çıkacaksın nevos
YaaaaKalkabilirsem deneyeceğim hemsom
Ama bunu demesi de normal adamınAklina geldikçe saydırıyo en son brokolili kurabiye yap dedi ahahaha
Bana da gider ayak retro dokundu herhalde bu akşamÇıkamıyorum
Kış sebze yemekleri yarışmasını duysa adam bayilacak lovemAklina geldikçe saydırıyo en son brokolili kurabiye yap dedi ahahaha
Çok ciddiydiYok daha neler
Aşko şu retroyu bir salalım artıkBana da gider ayak retro dokundu herhalde bu akşam
Doverim onlarıBeni çok sevdiler bırakmıyorlar
Döv sosyalimDoverim onları