Ben de aşko birden kestiler onu ya devam edecek dendi sonra blu da mı ne oynayacak dendi ama bitirdilerAvluyu bende izliyordum. Hatta devam etsin isterdim.
Aslında ben Demet Evgar hayranıyım. O ne yapsa izlerim
Aksiyon, dedikodu, fesatlık dizileri oynuyor kanal 7 deBizimkileri açın aşko o da çok güzeldi izler belki
Aynen bende bekledimBen de aşko birden kestiler onu ya devam edecek dendi sonra blu da mı ne oynayacak dendi ama bitirdiler
Enişte seni üzüyor muSarı güller kahrolsun. Islak gözler, beyaz mendil kahrolsun. Kahrolsun bu kaldırım, nezaket, bu mutluluk dilekleri. İçim yanıyor içim, bildiğin gibi değil.
Rus edebiyatından fırlamış gibi sözler,onlar da böyle çok histerikSarı güller kahrolsun. Islak gözler, beyaz mendil kahrolsun. Kahrolsun bu kaldırım, nezaket, bu mutluluk dilekleri. İçim yanıyor içim, bildiğin gibi değil.
Aşk acısı kısmını bildin kuşum ama benim değil eniştenin aşk acısı şarkısıydı bu 8 yıl evvel. Antep’te ne işim var ya deyip ayrılmaya kalkmıştım da hahahhahhahEnişte seni üzüyor muAşk acısı mı nedir
Ali KınıkovskiRus edebiyatından fırlamış gibi sözler,onlar da böyle çok histerik
Bulmuş seni hiç bırakır mıAşk acısı kısmını bildin kuşum ama benim değil eniştenin aşk acısı şarkısıydı bu 8 yıl evvel. Antep’te ne işim var ya deyip ayrılmaya kalkmıştım da hahahhahhah
Yapışmıştı evet.Bulmuş seni hiç bırakır mı
Ama ben ciddi alıcıyımCano kimseye işlemiyor be gazın
Destekliyorum seni canoAma ben ciddi alıcıyımYapmazlarsa buradayım yağnii. Sahiplerine duyurulur
Erkek arkadaşımın yorumu,o tiple koca bulmuş,bırak sevinsin ahahahahahaha
CanısıAretiiiiiimKukrim