Şaşırtıyor biziNerden buluyor böyle bilinmeyen şarkıları dizileri
Kenan İmirzalıoğlu. Arabeskin dibi, ara ara da Kurtlar Vadisi’ne bağlıyor sksksksO kimindi ki
Vizyonsuz muyum diye şöyle bi düşündüm deahsjsjjdO nereden aklına geldi
Hiç sorma aşko yeni yeni şeyler öğreniyoruzŞaşırtıyor bizi
Nostalji sendromu deniyormuş buna. 2006 yılında kullanılan cep telefonlarını, giyilen kıyafetleri izlemek bana haz veriyor bebeyimHiç sorma aşko yeni yeni şeyler öğreniyoruz
Olabilir gerçekten,ben de seksenlere başladım mesela oradaki şeyleri görünce mutlu oluyorumNostalji sendromu deniyormuş buna. 2006 yılında kullanılan cep telefonlarını, giyilen kıyafetleri izlemek bana haz veriyor bebeyim
Bende bu akşam annemle Recep İvedik izledim. Anneme değişiklik oldu hep kanal 7 izliyorduVizyonsuz muyum diye şöyle bi düşündüm deahsjsjjd
Bende eskileri seviyorum. Ama ben eğlenceli dizileri daha çok seviyorumOlabilir gerçekten,ben de seksenlere başladım mesela oradaki şeyleri görünce mutlu oluyorum
Offf Hint dizisi de izliyor mu?Bende bu akşam annemle Recep İvedik izledim. Anneme değişiklik oldu hep kanal 7 izliyordu
Bu dizi full dram. Kenan’ın da en yakışıklı olduğu dizi.Bende eskileri seviyorum. Ama ben eğlenceli dizileri daha çok seviyorum
Ben onları izlersem artık ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırırlarBu dizi full dram. Kenan’ın da en yakışıklı olduğu dizi.
O yaş grubu neden öyle yaİzliyor
Olan bana oluyorO yaş grubu neden öyle ya
Ben de genelde öyle aşko ,yaprak dökümü bir de avlu galiba en acıklı dizilerimdiBende eskileri seviyorum. Ama ben eğlenceli dizileri daha çok seviyorum
Ali Rıza’yı geçen hafta gömdüm.Ben de genelde öyle aşko ,yaprak dökümü bir de avlu galiba en acıklı dizilerimdi
Avlu nun her bölümünde ağlıyordum .
Bizimkileri açın aşko o da çok güzeldi izler belkiOlan bana oluyor
Adam hakkını vermişti rolün yaAli Rıza’yı geçen hafta gömdüm.
Avluyu bende izliyordum. Hatta devam etsin isterdim.Ben de genelde öyle aşko ,yaprak dökümü bir de avlu galiba en acıklı dizilerimdi
Avlu nun her bölümünde ağlıyordum .