- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Geçmişi de okusunlar o zaman aşko,napalım her esprinin yanına not düşemeyizAynen aşkom
Okuyanlar gerçek zannedecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişi de okusunlar o zaman aşko,napalım her esprinin yanına not düşemeyizAynen aşkom
Okuyanlar gerçek zannedecek
Değil miGeçmişi de okusunlar o zaman aşko,napalım her esprinin yanına not düşemeyiz
Aynen öyleDeğil mi
Evet canımAşko sen mi demiştin doping hafıza aldık diye Nevreste
Canım merhaba nasılsın hiç görünmüyorsunKızlar hepsi çok güzel olmuş Ellerinize sağlık Hepsi birbirinden güzel özlemişim ben de bir şeyler yapmayı bakalım yakalayabilirsem katılırım ben de daha önce kurabiyelerde de birincilik almıştım kısmete Öncelikle oyun leopar Kurabiyeye gitti 1 olarak çok beğendim görünüşü de çok güzel Starbucks kurabiye pastaneye kurabiyesi ve en çok sevdiğim �zmir bombasına uyum gitti Vatana millete hayırlı olur
Kızlar hepsi çok güzel olmuş Ellerinize sağlık Hepsi birbirinden güzel özlemişim ben de bir şeyler yapmayı bakalım yakalayabilirsem katılırım ben de daha önce kurabiyelerde de birincilik almıştım kısmete Öncelikle oyun leopar Kurabiyeye gitti 1 olarak çok beğendim görünüşü de çok güzel Starbucks kurabiye pastaneye kurabiyesi ve en çok sevdiğim �zmir bombasına uyum gitti Vatana millete hayırlı olur
Bende görmüştüm seni yarışmalar da başarılıydınKızlar hepsi çok güzel olmuş Ellerinize sağlık Hepsi birbirinden güzel özlemişim ben de bir şeyler yapmayı bakalım yakalayabilirsem katılırım ben de daha önce kurabiyelerde de birincilik almıştım kısmete Öncelikle oyun leopar Kurabiyeye gitti 1 olarak çok beğendim görünüşü de çok güzel Starbucks kurabiye pastaneye kurabiyesi ve en çok sevdiğim �zmir bombasına uyum gitti Vatana millete hayırlı olur
Şaşırdık mı hayırBende görmüştüm seni yarışmalar da başarılıydın
İstesem 51 olmazŞaşırdık mı hayır
Olmuşİstesem 51 olmaz
Aynen çok sinir nevos 52 olsa bari
51 ne kızİstesem 51 olmaz
Oy51 ne kız
Hayır senin için anlamı var sandım
Tekli sayılardan hiç hoslanmiyorum da kukriskomHayır senin için anlamı var sandım
Tekli sayılar daha iyidir aslındaTekli sayılardan hiç hoslanmiyorum da kukriskom