Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özellikle diyet topiğindendeynepnaz bilir. Şimdi yine bildirim gidiyor. Eskiden konu konu gezip link paylaşıyordum ve linç yiyordum
Bazen bazı tarife çok güvenerek, inanarak giriyorsun, istediğin olmuyor. Sen yine güzel oy aldın. Ben çok güvenerek girdiğim bir tariften 6 oydu galiba aldığım oyBanada kazanamamak değilde bukadar az oy alması üzdü inanki beklemiyordum. Sen yada cemos kazanır diye vardı düşüncemde zaten.
Hanfendi değil miyim yaniHanfendi mi
Birde gebelikÖzellikle diyet topiğinden
Bazen bazı tarife çok güvenerek, inanarak giriyorsun, istediğin olmuyor. Sen yine güzel oy aldın. Ben çok güvenerek girdiğim bir tariften 6 oydu galiba aldığım oy
Hanfendi değil miyim yani
Belli zaten birinci olmasındanEvet Cemoos senin oyları almış diyorlar
Ne güzel bir yarışmacı62 oy, Allah bereket versin. Bu bile iyi.
Şimdi gelip ne oluyor diyecekBelli zaten birinci olmasından
Öyle oluyor valla deynom hayallerim hayal olduÖzellikle diyet topiğinden
Bazen bazı tarife çok güvenerek, inanarak giriyorsun, istediğin olmuyor. Sen yine güzel oy aldın. Ben çok güvenerek girdiğim bir tariften 6 oydu galiba aldığım oy
Hanfendi değil miyim yani
Aman fincana dikkat et
Afiyet olsun kuşum
Hepsi ayağını denk alsınSiz benim seçmenlerimi nasıl döversiniz
Kimi dövüyorsun
Diyetimi bozduruyorsunuz diye bir daha yemek de yapmaz sonraŞimdi gelip ne oluyor diyecek
YaaaHahahhahahha yettim yettimmmm
Ay koptum valla deliiiSosyalin yumurtaları alıp alıp fırlatsam rahatlayacak gibiyim
Sosyalin yumurtaları alıp alıp fırlatsam rahatlayacak gibiyim
Aşko yakıyorsunNerdesin be Margaret Hale
Evet kedi çalmışolay ne oylar mı çalınmış
Ay ne güzelsin sabah sabahhhhh
Dışıınn dışıınnHırkislik yapanı fururum
Sağol aşkomAşko yakıyorsun