- 28 Haziran 2011
- 59.490
- 150.086
Heee evet ben yaptımTerbiyesizz kalkmış bide öyle boyle diyeh diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee evet ben yaptımTerbiyesizz kalkmış bide öyle boyle diyeh diyosun
O dönem dönem değişiyor.Evet ben 900 gördüm burada o yüzden bu sayılar çok az geliyor nevos
Ayy ins yine o donemlere geliriz nevosO dönem dönem değişiyor.
Bide kk nin instagram sayfasında paylaşılsa nasıl olur acabaAslında çok takipçili bir yemek sitesine vereceksin linki oy bombardımanı tutulur tarifler
Browni de yediklerin arasındadır o zamanÜşenmedim saydım 9 tanesini yemişim. Ben genelde elmalı kurabiye yaparım.
Heee evet ben yaptım
İnşallah canım ama bence çok önemi yok.Ayy ins yine o donemlere geliriz nevos
Hic sevmem tartışmayı size kolay geleKavga, tartışma da çıkmadı, aksiyor da yok Gelin tartışalım da ziyaretçi sayımız çoğalsın
Banada kazanamamak değilde bukadar az oy alması üzdü inanki beklemiyordum. Sen yada cemos kazanır diye vardı düşüncemde zaten.24 saattir bir oy bile gelmedi bana,söyleyeceklerim bu kadar günaydıııaaannn
Orada fazla yorum yazan, beğenen yok sanki. Buraya çoğu gizli girdiği için çekiniyor mu acaba?Bide kk nin instagram sayfasında paylaşılsa nasıl olur acaba
Kurabiyeniz hoş olmamış neden konu açtınız hanımefendiKavga, tartışma da çıkmadı, aksiyor da yok Gelin tartışalım da ziyaretçi sayımız çoğalsın
Ben kazanmayı beklemiyordum zaten perişkom. Senin tarifin şaşırtmadı desem yalan olur amaBanada kazanamamak değilde bukadar az oy alması üzdü inanki beklemiyordum. Sen yada cemos kazanır diye vardı düşüncemde zaten.
Allahiiiim tam saç baş kurabiye fırlatmalik oldu buuuuu Nerde benim çekirdeğimKurabiyeniz hoş olmamış neden konu açtınız hanımefendi
Hanfendi miKurabiyeniz hoş olmamış neden konu açtınız hanımefendi
Çok etkilemiyor.Bide kk nin instagram sayfasında paylaşılsa nasıl olur acaba
Oradaki herkes burada yoktur zatenÇok etkilemiyor.