- 5 Mayıs 2020
- 12.756
- 39.503
Zehir hafiye zehirrrHHiç vermeyenleri biliyorum işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zehir hafiye zehirrrHHiç vermeyenleri biliyorum işte
Ayıp mı ettimO bilir aşkolsun
kÜcük huysuz bu ara uykusuz ve yorgunum zaten dalga geçmeyin lütfenO bilir aşkolsun
Ohhhh missss pamukkIçime de ASSOSyal kaçtı her şeye ve herkese sevgi ile bakıyorum
Az mı övdük daha fazlası için link atmış bir dehttps://www.kadinlarkulubu.com/konu/yumurta-kurabiye-bizim-yag-sponsorlugunda.1418002/Ya bu link ekleme nasıl yapılıyor nevos Nevreste
Yaptım yaptım
Eklemiştin sildin
Deneme bir iki yaptımAz mı övdük daha fazlası için link atmış bir de
Şimdi oldu bakEklemiştin sildin
Nevos gelse de azcık gözleri yaşarsa şuan ben yanlış bir şey yapıyor olabilir miyimEklemiştin sildin
Yumurta Kurabiye
Evet ya bura da serbest ama profil ve konularda yasak ya link paylaşmak bende emin değilimNevos gelse de azcık gözleri yaşarsa şuan ben yanlış bir şey yapıyor olabilir miyim
Evet denemek istedim nevosum da sonrada dedim şimdi link vermiş gibi mi oluyorum acabaYumurta Kurabiye
Buraya linki kopyala tarifin adını yaz.
Sonuç üstte ama bu tarifi oylama bitince ekle
Eki Görüntüle 3308501 Eki Görüntüle 3308502
Yok ya konuda sıkıntı olmazEvet denemek istedim nevosum da sonrada dedim şimdi link vermiş gibi mi oluyorum acaba
Yeni konumuz için denemek istedim nevosum, bilmiyordum bunu daYok ya konuda sıkıntı olmaz
İyi yaptın canımYeni konumuz için denemek istedim nevosum, bilmiyordum bunu da