Beliriyorum bende oylar coşsun artiikPatron geldi, ins bildirim gönderir
Evet yaaaaa minikom,yansın buralaarrr noluurrrrrBeliriyorum bende oylar coşsun artiik
Evet yaaaaa minikom,yansın buralaarrr noluurrrrr
Sende mi bürütüsHepinizin ellerine sağlık olsun çok güzellerdi oy vermek gene zor oldu hak een kazansın hanımalr bol başarılar diliyorum.
Çatlak kurabiye.
Coco star kurabiye.
Mantar kurabiye ..
Hamd olsun baloncukumm kızı kreşe başlatma aşamasındayim oldukça duygusal ve stresliyim kendimle vicdani muhasebe içindeyim. Sen nasılsın bebiş nasılcnm wunder nasılsın
Eyvahh eyvahhhh 4 idi demiii gitti 1 tane oyyyySende mi bürütüsneden 3 çicemmm
Gitti yaaa ,gitti guzuummm oycukumuzEyvahh eyvahhhh 4 idi demiii gitti 1 tane oyyyy
Biliyordumm 4 oy olduğunu dalgınlık olduuu valla gittttttiiii gittttiiiiGitti yaaa ,gitti guzuummm oycukumuz
Kesecekkk cezayıııı hemennn
Bu vicdan azabıyla naparsan yap artık gül goncamBiliyordumm 4 oy olduğunu dalgınlık olduuu valla gittttttiiii gittttiiii
KurtulamazsinKesecekkk cezayıııı hemennn
Kocaman pankart açtım abla yaBiliyordumm 4 oy olduğunu dalgınlık olduuu valla gittttttiiii gittttiiii
Cidden 4 bile az olduOffd 4 oy hakkı olduğuna sevinirken aşağı doğru kaydırıp kurabiyeleri görünce ama bu da yetmezkii yaaa dememmhepsi çok güzel görünüyorrrrr benim gibi kurabiye canavarı nasıl seçsin 4 taneyi nasıllll
Ama dedik beş olsun diye nevosCidden 4 bile az oldu