- 21 Kasım 2017
- 27.625
- 120.957
Bahtı güzel olsun, tüm bebelerimizin.ya kıyamam
Allah analı babalı büyütsün inşallah
off bide sana benziyorsa kapı aşındırmalarına hazır ol
ben sizi gördüğüme sevindim 11lim
ne güzel hala herşey en son gördüğüm gibi
buranın huzuru insanı sevindiriyor
sen nasılsın
sağlık durumların nasıl oldu
Tavsiyelerinle nevoşumSenin maşallahın var. Çok darda bile olsan mutlaka sıkıştırıp yapıyorsun
Neyin var kukrişim ben kacırdım sanırımÇok şükür iyiyim canım ben de ,kontrollere gidip geliyorum
Ameliyat olacaktım onun yerine önce atom tedavisi denendi canım tiroidlerim sıkıntılı ,şimdi takip ediliyorumNeyin var kukrişim ben kacırdım sanırım
Kukrim Allah şifa versinAmeliyat olacaktım onun yerine önce atom tedavisi denendi canım tiroidlerim sıkıntılı ,şimdi takip ediliyorum
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Kukrim Allah şifa versin
cnm joyzz bana takılmalarını bile özledim ustaaaaBaloncuk’umm hoşgeldin nasılsın
herşey cok daha iyi olsun inşallah 11limÇok şükür iyiyim canım ben de ,kontrollere gidip geliyorum
Hayat devam ediyor bizde tutunmak zorundayızcnm joyzz bana takılmalarını bile özledim ustaaaa
herşey cok daha iyi olsun inşallah 11lim
anne olmanın verdiği sorumluluk gereğiHayat devam ediyor bizde tutunmak zorundayız
Ah cok gecmiş olsun şifa olur inşallah kukrişimAmeliyat olacaktım onun yerine önce atom tedavisi denendi canım tiroidlerim sıkıntılı ,şimdi takip ediliyorum
Zaten onlar için yaşıyoruzanne olmanın verdiği sorumluluk gereği
sadece bunun için abla...
yoksa coktan alır başımı giderdim
Teşekkür ederiz :)Oyumu kullandım
Hepsı çok güzel görünüyordu
Ellerinize sağlık
Geçmiş olsun kukrişimm Allah şifa versin inşallahAmeliyat olacaktım onun yerine önce atom tedavisi denendi canım tiroidlerim sıkıntılı ,şimdi takip ediliyorum
Hooopp nereye baloncukumm kolay mı öyle alıp başını gitmek gel burayaanne olmanın verdiği sorumluluk gereği
sadece bunun için abla...
yoksa coktan alır başımı giderdim
Katılıyorum
cnm wunder nasılsınGeçmiş olsun kukrişimm Allah şifa versin inşallah
Hooopp nereye baloncukumm kolay mı öyle alıp başını gitmek gel buraya