Araba olsa sabah aşıklar tepesine gidip balonların orada yapardım ama yokPeri bacaları da sunum yap arşa çıkart sonra biz napcaz
Ahh ahhhh bizim basimiza neler geleceeediiii nevosssKıymetimi bilin
Her şey karşılıklı canımAsıl senden razı olsun nevos
Allah koruyor işteAhh ahhhh bizim basimiza neler geleceeediiii nevosss
Yaaaa yapma yeter biz napicaz böyle ne balon var ne baca ne periAraba olsa sabah aşıklar tepesine gidip balonların orada yapardım ama yokBelki kocam yetişir
Abla sakın yapma bak ben de gider boğazda cekerm yoksamAraba olsa sabah aşıklar tepesine gidip balonların orada yapardım ama yokBelki kocam yetişir
Bende gidemem zatenYaaaa yapma yeter biz napicaz böyle ne balon var ne baca ne peri
Kesin gidiyorum ama önce sen yapAbla sakın yapma bak ben de gider boğazda cekerm yoksam
Sen yine en sona kalırsın nevooss düşünme boşunaBende gidemem zaten
Tarifimi bulsam
Yöresel yapıcam olmaz boğaz falanKesin gidiyorum ama önce sen yap
Ya o çay da cok güzel cekilir amaEskişehir'de boğaz da yok porsuk çayında çekmeye kalksam deli diye götürürler doğru düzgün balkonda çekin işte
Sizin yapmayacağınız bir şey bulmam lazımSen yine en sona kalırsın nevooss düşünme boşuna
Yöresel Tarif - 81 İlden Değişik, Kolay ve Nefis Yöresel Yemek Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Eli Böğründe (Yanyana) - Kahramanmaraş Mutfağından:KK56: Cacıklı Arap Köfte - Gaziantep...www.kadinlarkulubu.com
Benim de yok ne bakirim var ne örtümSizin yapmayacağınız bir şey bulmam lazım
Yöresel örtüm bile yok
Eskişehir'de boğaz da yok porsuk çayında çekmeye kalksam deli diye götürürler doğru düzgün balkonda çekin işte
Yöresel yapıcam olmaz boğaz falan
Evinizde oturunYa o çay da cok güzel cekilir ama
Bakırım var gelirken kvden çarptımBenim de yok ne bakirim var ne örtüm
Bak böyle diyosunuz ben gidip gidip çekiyom millet bana bakiyo dağ bayırYa o çay da cok güzel cekilir ama