Bildirim gidecek beybi durHadiii yeni yarismaya geçelim
Valla bana kalsa 2 oy iyidir yav zaten zor seçiyorumOfffff evetbiz de herkesin oyu çok olsun diye şeyedioz
Yöresel buldun muHadiii yeni yarismaya geçelim
Şimdi beyimle onu konuştuk nevooosss ardahanin yöresel yemeği yokmuş hep hamur işi diyoYöresel buldun mu
Hala oy veremedim bu yüzden, güya dört iyi gelecekti. Tüm yaralarımızı saracaktiValla bana kalsa 2 oy iyidir yav zaten zor seçiyorum
Kız sen ardahanlı mısınŞimdi beyimle onu konuştuk nevooosss ardahanin yöresel yemeği yokmuş hep hamur işi diyo
Buldum da içime sinmedi 2-3 seçenek arasında kaldım yine sen bulursun bana
İnşallah canım ama şöyle bir sorun var. Kim ne yapabilir. Ne tür Malzemeler alabilir bilemiyorum. En azından geçen yıl yapılanlardan seçilebilir.Şimdi beyimle onu konuştuk nevooosss ardahanin yöresel yemeği yokmuş hep hamur işi diyo
Buldum da içime sinmedi 2-3 seçenek arasında kaldım yine sen bulursun bana
Ah bu kadın var ya bu kadinİnşallah canım ama şöyle bir sorun var. Kim ne yapabilir. Ne tür Malzemeler alabilir bilemiyorum. En azından geçen yıl yapılanlardan seçilebilir.
Yok beyimin bilmem ne tarafı ardahanliKız sen ardahanlı mısın
Biliyorsunuz Allah razı olsunAh bu kadın var ya bu kadinbu kadının kadrini,kıymetini, değerini bilin
Nevoş çok yufka yürekli ben editör olsam 1 oy yapardım yiyin birbirinizi diyeHala oy veremedim bu yüzden, güya dört iyi gelecekti. Tüm yaralarımızı saracakti
Eskişehir 'in yok muYok beyimin bilmem ne tarafı ardahanli
Onu yapacaktim çok basit yapma dedi kocaciciickfmEskişehir 'in yok mu
Tüüü sanaaaNevoş çok yufka yürekli ben editör olsam 1 oy yapardım yiyin birbirinizi diye
Tamam enişte ne derse oOnu yapacaktim çok basit yapma dedi kocaciciickfm
Peri bacaları da sunum yap arşa çıkart sonra biz napcazKeşke Nevşehir 'in olsaydı yapsaydım
Kıymetimi bilinTüüü sanaaa