Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Ağlıyıciim. Fotoların boyutlarını küçültüyordum galeriden ki açtığım konunun sayfası yenilendi ve yazıların çoğu gitti 😱 tekrardan kopyalayacağım. Resmen assolist oldum 🙄

Buzluğa koyacak kabın varsa neden olmasın🤔
Çorba için mesela havuç, patates küp küp doğrayıp buzluğa atabilirsin. Ya da rendele o tarz çorbalar da kullanırsın.
Evet bak o da mantıklı ay bir sürü iş çıktı başıma 😅😅😅
WunderLost WunderLost sulu çorbaları, özellikle mercimek çorbasını fazla yapınca ocağı söndürmeden menemen usulü kavanoza koyuyorum. Öyle de yapabilirsin.
Ya kavanoz olayına hiç girmedim bu zamana kadar patlıyor falan da düzgün yapılmazsa korkuyorum ondan, kv de domates sosu falan getiriyor kavanozla tek ilişkim bu 😅
Ben bazı çorbaları koyuyorum
Örnek ver limonum ben de koyayım ona göre 🤗
Bizde sadece börek, pide, lahmacun var. Yazıklağr olsun. 😂
Kız benim buzluk bu sene annem yok ya bomboş. Yiyecek yemek bulamadım bugün dedim artik şu hamarat becerikli hatunlara sorayım onlar bilir 😍😍

Evet bak o da mantıklı ay bir sürü iş çıktı başıma 😅😅😅

Ya kavanoz olayına hiç girmedim bu zamana kadar patlıyor falan da düzgün yapılmazsa korkuyorum ondan, kv de domates sosu falan getiriyor kavanozla tek ilişkim bu 😅

Örnek ver limonum ben de koyayım ona göre 🤗

Kız benim buzluk bu sene annem yok ya bomboş. Yiyecek yemek bulamadım bugün dedim artik şu hamarat becerikli hatunlara sorayım onlar bilir 😍😍
Soğan kavur kavanoza koy dolabın alt katında iki, üç hafta hiçbir şey olmuyor.
Çıkar bir kaşık yemeğe koy işin kolaylaşsın. Bitince tekrar yap.

X