Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Tavuk döner yapıyorum. Oda çok iyi oluyor. Porsiyonlayıp streçliyorum. Az boşlayınca dilim dilim kesip tavada çeviriyorum. Yanına pilav olur lavaşla dürüm olur harika kurtarıcı 😍
IMG_0031.jpeg

Tavuk döner yapıyorum. Oda çok iyi oluyor. Porsiyonlayıp streçliyorum. Az boşlayınca dilim dilim kesip tavada çeviriyorum. Yanına pilav olur lavaşla dürüm olur harika kurtarıcı 😍Eki Görüntüle 3307285
Kıyma ile yapıyorum bende🥰
Çok güzel oluyor. Bir tek doğrarken zor oluyor😁

Haşlanmış nohut koyuyorum. Ispanak aldığım zaman fazla alıp yıkayıp süzdükten sonra poşetliyorum. Dolaba atıyorum. Pişirirken temizleme vs ile uğraşmıyorum. Fasülye koydum. Doğranmış kabak , semizotu, közlemiş patlıcanda iyi oluyor.
Börek, simit, sarma, mantı, içli köfte bunlar klasik zaten 🤔
İçli köfte, sarma, mantı bunlar benim elimden gelmez 😂 anam yapıp koyuyordu bakalım gelecek olursa onları yaptırırım. Doğranmış kabak falan mantıklıymış bak onu deniycem. Fırına yollayım patlıcanlari 😂

Sarma, karnıyarık(içi eklenip konur) , taze fasulye, mantı, gözleme, lahmacun, sarma, kuru dolma, içli köfte hepsi konur. Kışın pırasa havuç doğranıp hazır olabilir. Et haşlayıp kavurma olarak koyabilirsin. Direk yemeklere koyarsın.
Taze fasulye mesela baya domatesiyle falan pişirip konabilir mi sultanım direk yemeye hazır hale gelecek şekilde hani. Et kavurma da güzel fikirmiş bak dur onu da deneyim 🤗🌸
WunderLost WunderLostWunderLost hesabı doğrulanmış üye. buglur köftesine yapıp koyuyorum bu arada. Çorbada kullanıyorum. Yoğurtlu soslu meze şeklinde de iyi oluyor
Çiğ köfte yapıp bile koydum oda iyi oluyor 😅
Bulgur köftesi dediğin fellah köfte gibi olan mi komşumm. O şekilde çorba çok iyi olur yani bak onu da yapayım. Çiğköfte çok severim kız tadı bozulmuyorsa ben de koyayım 😍😍😍
Aynen kabak rendelenip konur ben bal kabağı rendeleyip koyuyordum çıkarıp mücver yapıyordum. Közlenmiş patlıcan koyarım Alinazik ve Hünkar beğendi için🤔

Bazı börekler de var bakliyatlar da iyi oluyor haşlanmış dolma yapıp koyabilirsin
Evet biraz böyle fasulye yeşil mercimek yarma falan haşlayım bir de mantıklı çok teşekkür ederim 🤗🌸

Hanımlar merhaba
Buzluğa pratik olsun diye neler koyuyorsunuz akşam yemeği için bana biraz fikir verir misiniz? Mesela işte sarma, köfte, mantı gibi bunların dışında akşam yemeği niyetine neler hazırlayıp öncesinden koyuyorsunuz
Böyle bir konun var mı kışlık hazırlığı konusu gibi hani 🤭 Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Ben kuru fasulyeyi haşlayıp şokluyorum paketleyip koyuyorum çok çabuk oluyor taze fasulyeyide öyle, patlıcan kızartıp koyuyorum musakka için ayrı karnıyarık için ayrı birde kapya biberi jülyen ve küçük küçük doğruyorum ve bezelye işte o klasik zaten

Sarma, karnıyarık(içi eklenip konur) , taze fasulye, mantı, gözleme, lahmacun, sarma, kuru dolma, içli köfte hepsi konur. Kışın pırasa havuç doğranıp hazır olabilir. Et haşlayıp kavurma olarak koyabilirsin. Direk yemeklere koyarsın.
Acaba tavuk sote için kavurup konulur mu, geçen gün aklıma geldi, sağlık açısından zararı olur mu? 🤔
Revani bile koyduğum olmuştur. 😁
Geçen günlerde misafir gelecek diye revani yapmıştım, gelemediler, netten baktım koyan varmış, ben de koydum. Daha sonrasında komşular gelmişti, çayın yanına koydum, çok beğendiler, bozulma olmamıştı.

İçli köfte, sarma, mantı bunlar benim elimden gelmez 😂 anam yapıp koyuyordu bakalım gelecek olursa onları yaptırırım. Doğranmış kabak falan mantıklıymış bak onu deniycem. Fırına yollayım patlıcanlari 😂

Taze fasulye mesela baya domatesiyle falan pişirip konabilir mi sultanım direk yemeye hazır hale gelecek şekilde hani. Et kavurma da güzel fikirmiş bak dur onu da deneyim 🤗🌸

Bulgur köftesi dediğin fellah köfte gibi olan mi komşumm. O şekilde çorba çok iyi olur yani bak onu da yapayım. Çiğköfte çok severim kız tadı bozulmuyorsa ben de koyayım 😍😍😍

Evet biraz böyle fasulye yeşil mercimek yarma falan haşlayım bir de mantıklı çok teşekkür ederim 🤗🌸
Evet canım istersen soğan, salçasını bile koy sadece suyu kalsın🥰
Antep'teyken yazları Malatya 'ya gidince eşime hazırlardım. Bazen bitmezdi dönüşte pişiririm ondan tadını biliyorum.
Karnıyarığı her yıl koyarım. Direk çıkarıp pişiriyorum. Onuda yap yanına birde pilav🥰

Acaba tavuk sote için kavurup konulur mu, geçen gün aklıma geldi, sağlık açısından zararı olur mu? 🤔

Geçen günlerde misafir gelecek diye revani yapmıştım, gelemediler, netten baktım koyan varmış, ben de koydum. Daha sonrasında komşular gelmişti, çayın yanına koydum, çok beğendiler, bozulma olmamıştı.
Tavuğu 2. Kez ısıtmak zararlı diye biliyorum 🙃

Sağol komşum döneri dene mutlaka çok güzel oluyor. Hazırı yemezsin o derece 😍😁
Tamam inşallah onu da yapayım kızım sever belki 😍😍 terbiyesi nasıl oluyor özel bir önerin var mı

Dana kıyma ile yaptım evet ama dağılıyor pişerken falan. Et ile yapılsa saha iyi olur 😁
Yok dağılmıyor. Ben İskender yapıyorum. Hatta en son bu yaz yaptım. Yoğurtlu bir sosu var köftenin🥰Annem çok beğendi.

Evet canım istersen soğan, salçasını bile koy sadece suyu kalsın🥰
Antep'teyken yazları Malatya 'ya gidince eşime hazırlardım. Bazen bitmezdi dönüşte pişiririm ondan tadını biliyorum.
Karnıyarığı her yıl koyarım. Direk çıkarıp pişiriyorum. Onuda yap yanına birde pilav🥰
Tamam karnıyarık ve fasulye yaptığım gün fazladan yapıp buzluğa koyayım o zaman ya çok iyi olur bana da

Çorba konuyor mu 🤔

Ben kuru fasulyeyi haşlayıp şokluyorum paketleyip koyuyorum çok çabuk oluyor taze fasulyeyide öyle, patlıcan kızartıp koyuyorum musakka için ayrı karnıyarık için ayrı birde kapya biberi jülyen ve küçük küçük doğruyorum ve bezelye işte o klasik zaten
Biber doğrayıp koyma olayı da iyiymiş bak teşekkür ederim 🤗🌸

Back