Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Acaba tavuk sote için kavurup konulur mu, geçen gün aklıma geldi, sağlık açısından zararı olur mu? 🤔

Geçen günlerde misafir gelecek diye revani yapmıştım, gelemediler, netten baktım koyan varmış, ben de koydum. Daha sonrasında komşular gelmişti, çayın yanına koydum, çok beğendiler, bozulma olmamıştı.
Eti denedim ama tavuğu hiç bilmiyorum 🤔

Tamam karnıyarık ve fasulye yaptığım gün fazladan yapıp buzluğa koyayım o zaman ya çok iyi olur bana da

Çorba konuyor mu 🤔
Buzluğa koyacak kabın varsa neden olmasın🤔
Çorba için mesela havuç, patates küp küp doğrayıp buzluğa atabilirsin. Ya da rendele o tarz çorbalar da kullanırsın.

WunderLost WunderLost sulu çorbaları, özellikle mercimek çorbasını fazla yapınca ocağı söndürmeden menemen usulü kavanoza koyuyorum. Öyle de yapabilirsin.
Bunu denemedim ama çoğu yemeği böyle yapan çok🤔Ama ağzına kadar doldurmayı ve sıcak koymalı değil mi?

Tamam inşallah onu da yapayım kızım sever belki 😍😍 terbiyesi nasıl oluyor özel bir önerin var mı
Yoğurt, sıvı yağ, sarımsak rendesi, toz kırmızı biber, 1 yemek kaşığı salça, kekik, pul biber tuz.
Hepsini bir kasede karıştır. Ben 3 bütün tavuktan yaptım. Kemiklerini derisini çıkardım.
Fileto şekilde açtım. Sosla karıştırıp istediğim miktarda streçle silindir şeklinde sardım.
Bunun yapılış aşamasını çekmiştim. Daha paylaşmak nasip olmadı. Paylaşınca haber veririm 😍

Yok dağılmıyor. Ben İskender yapıyorum. Hatta en son bu yaz yaptım. Yoğurtlu bir sosu var köftenin🥰Annem çok beğendi.
Geçen yıl yapmıştım. Sen beğenmişsin 😍
Şu şekilde denedim iskenderi nette görmüştüm
IMG_2192.jpeg

Yoğurt, sıvı yağ, sarımsak rendesi, toz kırmızı biber, 1 yemek kaşığı salça, kekik, pul biber tuz.
Hepsini bir kasede karıştır. Ben 3 bütün tavuktan yaptım. Kemiklerini derisini çıkardım.
Fileto şekilde açtım. Sosla karıştırıp istediğim miktarda streçle silindir şeklinde sardım.
Bunun yapılış aşamasını çekmiştim. Daha paylaşmak nasip olmadı. Paylaşınca haber veririm 😍
Ayy çok teşekkür ederim canımmm not alcam bunları telefona şimdi 🤗🤗🤗❤️

Şimdi derin dondurucuda farklı olarak ne var diye baktım. Elmalı kurabiye harcı var, hatta bazen hamuru fazla olunca kurabiye hamuru bile koymuşluğum var. Sarma harcı, patatesli börek için haşlanmış patatesle kavrulup yapılmış patatesli harç var ve de çok güzel oluyor. Daha baksam bulurum🤣

X