Fazla gelmiştir minikomGaliba
Birinciliği kaybetmiş kurabiyeHangi kurabiye o
Elbet yaparsınız. Allah kolaylık versin canım.Hahahahahaha ev öylece kaldı işte yav bi şey yapamıyoruz şuan. Suyu bile kapıcı tahliye etti sağolsun
7 cihan duyacakdi az kalsınKulağıma söyledi
Geçen gün Masterchef tede 2 takımda yapamamıştı bu kurabiyeyiHangi kurabiye o
Demek ki benden masterchef olmazGeçen gün Masterchef tede 2 takımda yapamamıştı bu kurabiyeyiEda nın ki çok kızarmıştı, ötekini de beğenmediler. Bu kurabiyenin demek ki püf noktaları var
Beyaz olması gerekiyormuş ve eline aldığında dağılması gerekiyormuş.Geçen gün Masterchef tede 2 takımda yapamamıştı bu kurabiyeyiEda nın ki çok kızarmıştı, ötekini de beğenmediler. Bu kurabiyenin demek ki püf noktaları var
Hala çözemedim izlemedim çünküBeyaz olması gerekiyormuş ve eline aldığında dağılması gerekiyormuş.
Rengini tutturmuş minik, kabartma tozu sebep büyük ihtimalleBeyaz olması gerekiyormuş ve eline aldığında dağılması gerekiyormuş.
Onu mu anladın lenDemek ki benden masterchef olmaz
KaHala çözemedim izlemedim çünkü
Bıçakla bile zor kestiler mavi takiminRengini tutturmuş minik, kabartma tozu sebep büyük ihtimalle
Onu mu anladın len
Aslında kurabiyelerde hep yarım paket kullanmak gerekiyor, aynı sorunu redgirlde yaşamışRengini tutturmuş minik, kabartma tozu sebep büyük ihtimalle
Onu mu anladın len
Yaaaaaaaaaaaaa gitmeeeee kukriskoobaliiimmm
Şaka yaptım şaka sosyalin içindeki pıtırcığı çıkarmak için
İşte problem o tarif yarım paket ben malzemen az diye tarifi yarıya indirdim ama kabartma tozunu indirmedimAslında kurabiyelerde hep yarım paket kullanmak gerekiyor, aynı sorunu redgirlde yaşamış
Yirim kiiŞaka yaptım şaka sosyalin içindeki pıtırcığı çıkarmak için
Yaa bence dalginligina geldi minikomİşte problem o tarif yarım paket ben malzemen az diye tarifi yarıya indirdim ama kabartma tozunu indirmedim