- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.882
- 598
Taam taam mesaj alındı.Nereden belliGeçen ay 4 yıldır katılan 40 tan fazla tarif yapan arkadaş ilk defa 1.oldu.
Seni kınıyorum,![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taam taam mesaj alındı.Nereden belliGeçen ay 4 yıldır katılan 40 tan fazla tarif yapan arkadaş ilk defa 1.oldu.
Seni kınıyorum,![]()
Bikere yanık kurabiye en lezzetli olandır senin ağzının tadını yok .Yakarsın belki sakın yapmaGöz zevkimiz bozulmasın
![]()
Başlamadım daha ona ,sen kaç sayfa okudun .Belli belli . Ortak kitap okumasinda kaçtasin?
Bu konuda çok hassasım bir daha olmasınTaam taam mesaj alındı.
Ben bitirmek üzereyim. Bitirince sonunu yazacam sana ki okuma hevesin kaçsın.Başlamadım daha ona ,sen kaç sayfa okudun .
Eşekli kütüphaneciyi bitirince okuyacağım ayın son kitabı olarak
Ben hiç yapmadım bilemiyorumBikere yanık kurabiye en lezzetli olandır senin ağzının tadını yok .
Kakaoludur o kurabiye rengi öyledirBikere yanık kurabiye en lezzetli olandır senin ağzının tadını yok .
Sen hayırdır Nevriye bana şeytanlı emojiler falan ha ? Yakarım topigini .Bu konuda çok hassasım bir daha olmasın![]()
Ben bu ay yokumYaniii nevoss ben daha kurabiye yapmadım bekleyin mi demek istiyor subliminal mesaj mi veriyor![]()
Kırdın beniSen hayırdır Nevriye bana şeytanlı emojiler falan ha ? Yakarım topigini .
Engelliyorum şimdi seni o zamanBen bitirmek üzereyim. Bitirince sonunu yazacam sana ki okuma hevesin kaçsın.
Neden yaa benim aklım yapamadığım kurabiyelerde kaldı yarın yapcamBen bu ay yokum![]()
İşte ben de onu diyorum bu zevksiz Nevriye anlamıyor.Kakaoludur o kurabiye rengi öyledir![]()
Modluğunu da yakarım.Kırdın beni![]()
Bu ay motivasyonum yok.Neden yaa benim aklım yapamadığım kurabiyelerde kaldı yarın yapcam![]()
Engelle mesaj atarım.Engelliyorum şimdi seni o zaman![]()
Yak görelimModluğunu da yakarım.
Sen bittin .Yak görelim![]()