İnşallah canım benimÇok geçmiş olsun Nevoşum ne güzel haber, inşallah rahimin alınmasına gerek kalmadan ağrılarından kurtulursun artık
Yaa güzel kalbinden öperim düşünmen bile ne kıymetli sağol varol Nevoşumİnşallah canım benim
Allah razı olsun
Bugün ameliyat masasında yatarken sana da dua ettim
Müthiş eğlence bulmuşlar canimAnnemler de köyde bunu yapıyormus gezerlermiş kapı kapı
Nişanlıydım, sohbet sırasında annem eşimle bana dedi ki tavuk alma yapacak mıyız? Eşim diyor ki nerden alınıyorsa alalım fark etmez nasıl bir şey lazım hahahaahhahahahhahahhahahEğlencenin dibibiri çingene olur,biri gelin biri damat gelini saklarlar, damat gelini arar bulur getirir tavuk istenir, çerez, içecek sonra kızlar gelinde toplanip eğlenip yer
Allah duymuştur inşallah, çok amin
Ufo gören masum köylü ahahahahahaNişanlıydım, sohbet sırasında annem eşimle bana dedi ki tavuk alma yapacak mıyız? Eşim diyor ki nerden alınıyorsa alalım fark etmez nasıl bir şey lazım hahahaahhahahahhahahhahah
Çıta yükseldi
Bayıldım bebişim
O saçma büyük balon gibi şeyin içinde olan gelin mi ?
Yaaaa çok masumNişanlıydım, sohbet sırasında annem eşimle bana dedi ki tavuk alma yapacak mıyız? Eşim diyor ki nerden alınıyorsa alalım fark etmez nasıl bir şey lazım hahahaahhahahahhahahhahah
ayyy canım benim çok sevindimSağ ol canım benim
Polip ameliyatı oldum
Sabah doktora geldim. Rahim ameliyatı için
Asla almam çok gençsin dedi. Ne olur gel bunu deneyelim olmazsa söz ameliyat edeceğim seni dedi
Yatış yaptık. Narkoz verildi ne yapıldı hatırlamıyorum
Az önce geldi. Bir sürü parça çıktı diyor. Patolojiye göndermiş. Üç ay sonrada kontrol
İnşallah ağrılardan kurtulacağım
İnşallah canım benim Allah razı olsunayyy canım benim çok sevindimRabbim Şafi ismiyle şifa versin
Aynen nevoşcum orada olsaydı ne olacaktı kafayı yerdi kesin birde tek kadın olarak gidecekti.Allah korumuş ablacım
Kesinlikle mavişim iyiki gitmedi.Aynen abla iyiki gitmemişAllah korusun
Çok geçmiş olsun nevoşum pataloji sonuçların iyi çıkacaktır mutlaka ağrılarındada kurtulursun en azındanKızlar ben minik bir operasyon geçirdim. Yeni çıktım yine size koştum.
İyiyim akşam üstü çıkacağım inşallah
Polip alma ameliyatını bende olmuştum yıllar önce sonuçlarda güzel ve temiz çıkacaktır mutlaka.Sağ ol canım benim
Polip ameliyatı oldum
Asla almam çok gençsin dedi. Ne olur gel bunu deneyelim olmazsa söz ameliyat edeceğim seni dedi
Az önce geldi. Bir sürü parça çıktı diyor. Patolojiye göndermiş. Üç ay sonrada kontrol
Çok geçmiş olsunSağ ol canım benim
Polip ameliyatı oldum