- 24 Eylül 2018
- 97.467
- 293.029
Al al alBurda var alırım ben sana telli babanın oradan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al al alBurda var alırım ben sana telli babanın oradan
Alırım aşkom o iş bendeAl al al
Görmedim ben ,çok eskiden köylerde takarlardiöyle, aklıma geldiBu aralar moda oldu galiba yeniden hemsosuuuuu, gelinlerde kullananlar var
Tamam aşkomAlırım aşkom o iş ben de
Eşimin akrabasının düğününe gelmiştim Bursa ya yapmışlardı ilk defa görmüştüm zaman ben deYaşasın, gelsin tavuk alma
Bu sefer de bende gör aşkoEşimin akrabasının düğününe gelmiştim Bursa ya yapmışlardı ilk defa görmüştüm zaman ben de
Eskiler yine gundemde zaten hemsosuGörmedim ben ,çok eskiden köylerde takarlardiöyle, aklıma geldi
Öyle güzel ki,düğünden daha çok eglenceli o tavuklu pilavın tadiiiEşimin akrabasının düğününe gelmiştim Bursa ya yapmışlardı ilk defa görmüştüm zaman ben de
Düğünden önceki akşam gidiliyor dimi aşkoBu sefer de bende gör aşko
Akşam gitmiştik sanki sosyalim bizÖyle güzel ki,düğünden daha çok eglenceli o tavuklu pilavın tadiii
Kına sonrası aşkom evetDüğünden önceki akşam gidiliyor dimi aşko
Eskiler yine gundemde zaten hemsosu
Aynen aşkom çok uzun zaman oldu ama bak doğru hatırlamışımKına sonrası aşkom evet
Kına bittikten sonra gidiliyo kuzum, hatta dumbelek davul çalarak gençler giderAkşam gitmiştik sanki sosyalim biz
HarikaaaGuzeldi ama hemşom
Evet evet öyle çalgıcılarlaKına bittikten sonra gidiliyo kuzum, hatta dumbelek davul çalarak gençler gider
Eğlencenin dibi biri çingene olur,biri gelin biri damat gelini saklarlar, damat gelini arar bulur getirir tavuk istenir, çerez, içecek sonra kızlar gelinde toplanip eğlenip yerEvet evet öyle çalgıcılarla
En güzel kısmı yemek benceEğlencenin dibi biri çingene olur,biri gelin biri damat gelini saklarlar, damat gelini arar bulur getirir tavuk istenir, çerez, içecek sonra kızlar gelinde toplanip eğlenip yer
Annemler de köyde bunu yapıyormus gezerlermiş kapı kapıEğlencenin dibi biri çingene olur,biri gelin biri damat gelini saklarlar, damat gelini arar bulur getirir tavuk istenir, çerez, içecek sonra kızlar gelinde toplanip eğlenip yer
Çok geçmiş olsun Nevoşum ne güzel haber, inşallah rahimin alınmasına gerek kalmadan ağrılarından kurtulursun artıkSağ ol canım benim
Polip ameliyatı oldum
Sabah doktora geldim. Rahim ameliyatı için
Asla almam çok gençsin dedi. Ne olur gel bunu deneyelim olmazsa söz ameliyat edeceğim seni dedi
Yatış yaptık. Narkoz verildi ne yapıldı hatırlamıyorum
Az önce geldi. Bir sürü parça çıktı diyor. Patolojiye göndermiş. Üç ay sonrada kontrol
İnşallah ağrılardan kurtulacağım