Hakkındır aretim,daha da enerci gerekecek yakinda,depolaAretim o kadar enerci sarfedince acıkıvermişim
Afiyet olsun aşkom
Pilavdan sonra bana gelen enerciiiHakkındır aretim,daha da enerci gerekecek yakinda,depola
Sağol aşkomAfiyet olsun aşkom
Bugün aksi bi gün çünkiiiiiBen bugün ne yaptım ya tam malzemelerimi aldım hafta içi kurabiye yapicam diye eve bı geldim hiç biri yok poşetten çekirdek çıktı iyi mi
Bir hafta daha bekleyeyimBugün aksi bi gün çünkiiiii
Ahaha ben de öyle düsündüm ama bi an da yapıverdimBir hafta daha bekleyeyim
İyi ki yapmamışsınBen bugün ne yaptım ya tam malzemelerimi aldım hafta içi kurabiye yapicam diye eve bı geldim hiç biri yok poşetten çekirdek çıktı iyi mi
Yaaa bilmiyorumdum ama yapmayacaktım nevoos malzemeler hazır olsun demiştimİyi ki yapmamışsınBugün yapanların çoğu aksilik yaşadı
Hayırlısı olsun canımYaaa bilmiyorumdum ama yapmayacaktım nevoos malzemeler hazır olsun demiştim
Çekirdek çıkınca bizde yiyelim bari dedikHayırlısı olsun canım
Eeee gidip sorsaydın yanlışlık olduğunuÇekirdek çıkınca bizde yiyelim bari dedik
Gitti benim malzemeler ya
Annem götürmüş poşetleri haftaya gelse al dediEeee gidip sorsaydın yanlışlık olduğunu
İyiymişAnnem götürmüş poşetleri haftaya gelse al dedi
İşte azim, işte feraset.No dostum nooo kahvemin içine yarım sıkım sıktırdığım white mochadan bile vazgeçmiş bir kadın var karşında
Bilindik şarkılar da söylüyorum yav, unutmuşsun sen.